Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ГОДИНЕ ИМ НЕ МОГУ НИШТА: Три хороскопска знака која су у старости све лепша

Према мишљењу астролога ови припадници Зодијака у старости процветају

1694165986_Foto-Shutterstock-horoskop-i-starenje.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Према мишљењу астролога, жене рођене у ова три знака зодијака могу да очекују највец́и успех и срец́у – после педесете!

Бик

Бик прихвата старење. Још од када су били деца, Бикови једва чекају да одрасту. Они заправо уживају у томе да имају више одговорности. Увек изгледају мало другачије од друге деце – углавном су тиши, смиренији и имају само неколико блиских пријатеља. Како постају старији, то их ставља испред свих у погледу каријера јер су тако добри у томе да остану фокусирани и воде рачуна о свом послу!

Како Бик стари, примец́ују да јача свој позитиван став, развија радну етику и зна шта жели од живота. Жене у овом знаку теже сталном напретку, а средње године им доносе зрелост и храброст да се упусте у нешто добро и велико.

Девица

Са годинама може само више да цвета! Дете Девице увек се осец́а као стара душа у поређењу са својим вршњацима! Изузетно су зрели од малих ногу, чврсто стоје на земљи и фокусирани су на задатке и планове.

Девица је толико практична, организована и брижна, па жене у овом знаку заиста успевају да покажу свету колико су јаке и да могу више од било кога. Чини се да одмах после факултета добијају одличне послове, стално напредују у послу, истичу се у тимовима. Када остари, Девица је углавном постигла вец́ину онога што је желела, али за њу то није крај. Жели да се усавршава, напредује, открива неке нове хоризонте. У 50-им годинама жена у овом знаку у потпуности разуме себе, смањује свој перфекционистички став, опушта се, али не одустаје. Са годинама може само више да цвета!

Лав

Он има потенцијал да уради невероватне ствари! Лавови су дефинитивно склони да раде импресивне ствари како старе. Њихова главна мисија у средњим годинама је учење, напредак, развој у многим областима. Могуће је да ће неки Лавови у овој доби уписати факултет или течај, желети да промене професију или стил живота у целини. Не боје се промена, осећају се незаустављиво и многи од њих имају осећај да је чаролија живота тек почела.

Знају у потпуности да уживају ​​у средњим годинама, а након 50. рођендана покушаће да отворие многа нова врата у животу.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

      Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas