Oglas
· · Komentari: 0

GODINE IM NE MOGU NIŠTA: Tri horoskopska znaka koja su u starosti sve lepša

Prema mišljenju astrologa ovi pripadnici Zodijaka u starosti procvetaju

1694165986_Foto-Shutterstock-horoskop-i-starenje.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Prema mišljenju astrologa, žene rođene u ova tri znaka zodijaka mogu da očekuju najveći uspeh i sreću – posle pedesete!

Bik

Bik prihvata starenje. Još od kada su bili deca, Bikovi jedva čekaju da odrastu. Oni zapravo uživaju u tome da imaju više odgovornosti. Uvek izgledaju malo drugačije od druge dece – uglavnom su tiši, smireniji i imaju samo nekoliko bliskih prijatelja. Kako postaju stariji, to ih stavlja ispred svih u pogledu karijera jer su tako dobri u tome da ostanu fokusirani i vode računa o svom poslu!

Kako Bik stari, primećuju da jača svoj pozitivan stav, razvija radnu etiku i zna šta želi od života. Žene u ovom znaku teže stalnom napretku, a srednje godine im donose zrelost i hrabrost da se upuste u nešto dobro i veliko.

Devica

Sa godinama može samo više da cveta! Dete Device uvek se oseća kao stara duša u poređenju sa svojim vršnjacima! Izuzetno su zreli od malih nogu, čvrsto stoje na zemlji i fokusirani su na zadatke i planove.

Devica je toliko praktična, organizovana i brižna, pa žene u ovom znaku zaista uspevaju da pokažu svetu koliko su jake i da mogu više od bilo koga. Čini se da odmah posle fakulteta dobijaju odlične poslove, stalno napreduju u poslu, ističu se u timovima. Kada ostari, Devica je uglavnom postigla većinu onoga što je želela, ali za nju to nije kraj. Želi da se usavršava, napreduje, otkriva neke nove horizonte. U 50-im godinama žena u ovom znaku u potpunosti razume sebe, smanjuje svoj perfekcionistički stav, opušta se, ali ne odustaje. Sa godinama može samo više da cveta!

Lav

On ima potencijal da uradi neverovatne stvari! Lavovi su definitivno skloni da rade impresivne stvari kako stare. NJihova glavna misija u srednjim godinama je učenje, napredak, razvoj u mnogim oblastima. Moguće je da će neki Lavovi u ovoj dobi upisati fakultet ili tečaj, želeti da promene profesiju ili stil života u celini. Ne boje se promena, osećaju se nezaustavljivo i mnogi od njih imaju osećaj da je čarolija života tek počela.

Znaju u potpunosti da uživaju ​​u srednjim godinama, a nakon 50. rođendana pokušaće da otvorie mnoga nova vrata u životu.

BONUS VIDEO:

 

 

      Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas