· · Коментари: 0
АСТРО

Годишњи ХОРОСКОП Сузане Бан: Одлуке које ЈЕДАН знак донесе на БРЗИНУ обележиће целу ДЕЦЕНИЈУ

Прилике се отварају, али нрапавите добар план и погледајте ствари са свих страна.

1609574979_AAA-horoskoppixaej.jpg
Фото: Пиксабеј

Годишњи ХОРОСКОП за четири претходна знака можете прочитати ОВДЕ

СТРЕЛАЦ

Посао

Коначно се активирају најважнији животни сегменти. Након вишегодишњег тешког рада, одрицања и чекања, 2021. година доноси разрешења на разним нивоима. Стижу резултати пређашњег рада, али и коначна подршка партнера, било да се ради о емотивном или пословном орташтву. Многи Стрелчеви ће ове године решавати стамбено питање, а они који у свом послу баратају с било чим што се односи на некретнине, могу очекивати значајан помак, било да се ради о новом уговору или прилици да се заради додатни новац.

Стижу резултати и приходи са стране.

Повољна година за кредите, наследство, алиментације и остале видове прилива новца који долази из несвакидашњих извора. Они који су изложени јавном животу ове године реализују пројекте којима стављају печат на крајњи исход досадашњег пословања.

Прочитајте још: Мука, невоља и несрећа: Следе три тешке године, али само за неке хороскопске знакове

Љубав

Уколико сте у вези, притајени проблеми који су неко време тињали добијају на интензитету, чиме ће се свако пређашње одлагање онемогућити. Ово је година у којој ће се много тога десити. Имајте на уму да дешавања могу бити изразито непријатна, као да ће све оно што сте годинама гурали под тепих испливати на површину.

Сузана Бан Фото: В.Данилов
Много тога ће се десити, а нешто и лоше.

Добра вест је да ће, паралелно с продубљивањем проблема, на чистац дана испливати и трајно решење, па ћете крај године дочекати растерећени озбиљног бремена с којим улазите у 2021. Породични и пријатељски односи, као и љубавни, такође, пролазе кроз практично чиштилиште, након чега ће све бити трајно разрешено.

Здравље 

Проблеми са синусима, главобоља.

ЈАРАЦ

Посао

Пред вама је динамична година током које ћете се осећати као да вас је неко откључао јер стиже дуго очекивана стабилизација на свим важним пољима. Планови и пројекти биће грандиозни, а све блокаде и немогућности које су пратиле претходни период, постају лако решиви. Неки ће од вас добити посао, а неки прећи на исплативије радно место.

Планови су грандиозни и проблеми решиви.

Да би се ствари одвијале у правом смеру неопходно је да предузмете иницијативу и храбро кренете у остварење својих планова и жеља. Што пре увидите да је све у вашим рукама, пре ћете достићи задате циљеве које прижељкујете. Новац пристиже у завидним количинама, ово је година у којој ћете, од самог почетка, добити прилику да се с лакоћом решите свих заосталих трошкова, рачуна и кредита.

Прочитајте још: Хороскоп Тање Вељковић за наредне ДВЕ ДЕЦЕНИЈЕ: Започните и завршите, али једне ствари се пазите!

Љубав

С обзиром на то да је ово време када су активирана сва важна натална поља, она која чине животну базу, једно од тих поља је и породично као и кућа - дом. У наредном периоду многи Јарчеви ће решавати свој брачни статус. Постоји аспект који указује на опасност изненадног краја партнерства, па је важно обратити пажњу на то. Слободни имају потребу да промене свој статус, теже ка браку и партнерству.

Ако на брзину улетите у брак кајаћете се дуго и натенане...

И овде се саветује опрез јер оно што се ове године буде на брзину формирало, још брже ће се растурити. Многи ће се у наредном периоду одвојити од најближих људи и удаљити се на пристојну дистанцу с које се све види, али на којој је приватност и мало мира загарантован.

Здравље

Проблеми с костима и ногама.

ВОДОЛИЈА

Посао

Ово је година током које ћете донети бројне важне одлуке. Тешко је рећи да ли је у питању само посао или промене мењају општу животну поставку, једно је сигурно, ви идете путем потпуне трансформације која ће током 2021. добити јасан облик. Наиме, у протеклом периоду сте већ осетили енергију коју вам је Сатурн наговестио, а сада је време да се фокусирате на основна питања: ко сте, где сте, с ким сте и куда идете.

Донећете кључне одлуке за даљи живот!

Да бисте извукли максимално из енергетског потенцијала који вас обузима, неопходно је да се марљиво посветите решавању сваког проблема колико год неважно деловао. Колико год вам је непријатна помисао на финансијске проблеме, не оптерећујте се јер новац стиже на крајње необичан начин.

Прочитајте још: После 735 ГОДИНА: Среле су се ТРИ ПЛАНЕТЕ, стари свет ће се распасти и у ДЕЦЕМБРУ почиње НОВИ ПОРЕДАК

Љубав

Романтичан живот добија на интензитету. Ствари су можда стагнирале прошле године, али сада се отвара прилика да квалитетно отпочнете живот с партнером. Уколико сте слободни, известан је почетак љубавне везе с особом која јесте коректна, али јој ви додатно додељујете квалитете.

Почећете љубав, мала романса ће прерасти.
Фото: Депозит

Како год, да ли ће љубав опстати или не, нећете знати уколико не пробате јер, гледано из астролошког угла, уколико превазиђете почетне препреке, наизглед мала љубавна романса може прерасти у озбиљно партнерство. Будите пажљиви у опхођењу с пријатељима, велике су шансе да их у наредном периоду озбиљно запоставите, а самим тим и трајно изгубите.

Здравље

Нервоза и несаница.

РИБЕ

Посао

Рибама је 2021. година озбиљан увод за оно што следи 2022. Од маја до јула могући су велики изазови који ће збуњене Рибе навести на озбиљно преиспитивање куда и како треба ићи даље. С обзиром на то да је природа овог знака карактеристична по меланхолији, многи ће у овом временском интервалу потражити помоћ стручних лица.

Када се наљутите на шефа - прогутајте мисао,јер ће исход бити неповољан.

Непријатности с ауторитетима, шефовима и надређеним лицима могу ескалирати, а исход је неповољан. Било како било, ово је година огромне борбе, динамике и професионалних осцилација које могу чак проузроковати брзе и неочекиване одлуке због чега се особи рођеној у овом знаку у потпуности мења правац даљег животног путовања.

Прочитајте још: Италијани предвидели корону још 1962. године?! Откривено шта стоји иза илустрације направљене пре 50 ГОДИНА (ФОТО)

Љубав

Као и у послу, и на овом пољу стиже време када је потребно подвући црту и сумирати све што је у протеклом периоду урађено. Уколико сте у браку, овај период може бити озбиљно критичан, нарочито ако је у вашем хороскопу то већ на неки начин најављено.

Слободне Рибе нека направе фризуру јер стижу повољне прилике...

Ако нисте у вези, аспекти који ће се развијати ове године најављују многобројне љубавне прилике које нису оно што вашој души импонује. Сусрети с чудним особама, необичне везе, као и контакти с особама које се налазе далеко од вас, нису идеална слика партнерског и љубавног живота какав за себе очекујете. Како год, оно што ове године будете зачели може опстати само ако сте спремни на значајне уступке.

Здравље

Контролишите лимфне чворове.

Годишњи ХОРОСКОП за прва ЧЕТИРИ знака можете прочитати ОВДЕ

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.