· · Коментари: 2
ТЕОРИЈА ЗАВЕРЕ

Италијани предвидели корону још 1962. године?! Откривено шта стоји иза илустрације направљене пре 50 ГОДИНА (ФОТО)

На друштвеним мрежама се појавила нова теорија завере: Италијански магазин пре 50 година објавио да ће људи ходати у стакленим тротинетима!

1597309192_AlmaKnossa.PNG
Фото: Twitter/ screenshot Alma Khosa

Нова теорија завере: на друштвеним мрежама кружи слика из италијанског часописа који је, наводно, објављен 1962. године и показује како ће људи 2022. године, уз социјално дистанцирање, ићи на посао.

Прочитајте још: ЗА СРБЕ СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА! У овом хотелу деца бораве БЕСПЛАТНО, а добија се и ПОСЕБАН ПОПУСТ (ФОТО)

Футуристички текст у италијанском магазину је писао о томе да ће у будућности градови имати велике проблеме са саобраћајем који могу да буду решени малим једноседима попут електричних тротинета.

Прочитајте још: Најмистичнији град на свету налази се 36 метара ПОД ВОДОМ (ВИДЕО)

Ова илустрација не би била проблематична да људи нису приказани како свако у својој стакленој капсули иде на посао.

Сви су одмах помислили да је овакво возило савршено за социјалну дистанцу, а не гужву!

Ова слика се први пут појавила на друштвеној мрежи Twitter још у мају, а онда је почела да се шири. У ери социјалне дистанце овакав "аутомобил" би био савршен, па је слика ретвитована 1.400 пута уз коментаре: "Још тада су знали да ће се десити корона" и "припремали су нас за корону".

О чему се тачније ради?

Ова илустрација се, заиста, појавила 1962. године у италијанском магазину, али контест није имао везе са вирусима и социјалном дистанцом.

Слика је објављена, али нигде се не спомиње 2022.

Магазин "La Domenica del Corriere" је излазио од 1899. до 1989.  године, а илустрација је објављена у броју од 16. децембра уз натпис: "Да ли ћемо се овако кретати по градовима? Ево како би проблем саобраћајне гужве у градовима могао бити решен. Мали аутомобили заузимају мало места..."

Прочитајте још: "Крв ће тећи у потоцима, ПАДАЋЕ СЕ ОД ЗАРАЗНЕ БОЛЕСТИ, а кроз БЕОГРАД ће проћи људи у ЦРВЕНИМ КАПУТИМА"

Илустрацију је урадио Валтер Молино и нигде није споменуо да ће се људи тако возити 2022. године!

  Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.