Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
2021.

Хороскоп Тање Вељковић за наредне ДВЕ ДЕЦЕНИЈЕ: Започните и завршите, али једне ствари се пазите!

Јасно је да смо на прекретници, јер се друштво какво познајемо драматично мења. Шта је на личном плану?

1609241993_Depositphotos_16266123_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Наш чувени астролог Тања Вељковић је већ писала  о великој мутацији из земљаног у ваздушни елемент, која се догодила 21. децембра 2020. коњункцијом Сатурна и Јупитера на 0.29 степени Водолије. Овај астролошки утицај глобално доноси нови поредак. Ово је наставак!

Прочитајте још: Мука, невоља и несрећа: Следе три тешке године, али само за неке хороскопске знакове

Како ћемо осетити?
Спајање Јупитера и Сатурна је  почетак циклуса у некој животној области, зависно од наталног хороскопа Они доносе обиље, велики потенцијал који ће наставити да расте наредних 20 година, а у ширем смислу - промену поретка и начина на који друштво функционише На личном плану  одређује нашу улогу у друштву.

Како ће све то изгледати на личном терену, у нашим наталним хороскопима?

Две изузетно интензивне године захтевале су од нас да се ослободимо страха, контроле и условљавања. То су неки од принципа на којима је функционисало друштво последњих 200 година.

Последња два века смо живели на један начин, али...

Шта ће бити даље?

Прочитајте још: Сузана Бан упозорава: Јупитер и Сатурн су најавили НОВИ СВЕТ, припремите за ново доба

Како коме. Свака душа дође на овај свет са својим планом и свако има свој лични тајминг када ће се пробудити. Нема ту ничега погрешног или исправног, доброг или лошег. Једноставно, то је тако и не учи се у школи. Налазимо се на великој прекретници човечанства и можемо да приметимо да је дошло до оштрог раслојавања. И то не онаквог како смо до сада подразумевали - на богате и сиромашне, лепе и ружне, паметне и глупе, успешне и неуспешне, црне и беле.

Тања Вељковић каже да се налазимо на пркеретници Фото: В. Данилов

Сада имамо поделу на оне који су остали да функционишу на горепоменутим принципима "3Д" и оне који су "апгрејдовали" свој "софтвер" и отворили простор за примање информација које долазе са виших нивоа. И не зависи од година живота, образовања, материјалног и друштвеног статуса. Овде се ради о нивоу свести. Од тога зависи да ли ће се врата широм отворити, или ћемо остати у блату до колена.

Прочитајте још: Италијани предвидели корону још 1962. године?! Откривено шта стоји иза илустрације направљене пре 50 ГОДИНА (ФОТО)

Једни пролазе кроз драматичне ситуације и никада им није било теже. Покушај да се избегне кармичко чишћење гура у још дубљу таму.

Ако сте имали утисак да стагнирате знајте да је сада томе крај!

Последњих неколико месеци, а посебно од средине новембра, могли смо да приметимо да се неки наши планови реализују много брже и са мање напора него раније. То се нарочито односи на теме и ситуације у области живота која се у нашем хороскопу налази у знаку Јарца. Неколико година, у неким случајевима још од 2012, изгледало је као да се вртимо у кругу и да никада неће доћи крај, а онда се чвор развезао и осетили смо олакшање. Сатурн, господар карме нас је самлео и исцедио, и после тога све је лако.

Нова подела Фото:Пиксабеј
Уран доноси изненадне промене! Шокантне!

Сада имамо нову поделу карата. Плутон ће и даље остати у знаку Јарца да оконча процес трансформације структуре, али ће зато Сатурн и Јупитер енергију акумулирану претходних година преселити у знак Водолије, у наредну кућу наших хороскопа, којом управља Уран. Као што знамо, Уран доноси револуције, изненадне промене, ослобађање и брзину.

Прочитајте још: После 735 ГОДИНА: Среле су се ТРИ ПЛАНЕТЕ, стари свет ће се распасти и у ДЕЦЕМБРУ почиње НОВИ ПОРЕДАК

Сатурн поставља захтеве, доноси лекције, критикује, поставља границе, а Јупитер могућност за раст и експанзију, оптимизам. Када се нађу у истој кући њихов спој представља ударац о гонг, почетак једног циклуса, пословног или неког другог. Тако сједињени, они доносе обиље, велики потенцијал који ће наставити да расте наредних 20 година.

На друштвеном плану се све мења, а личном...
Ко ће осетити Сатурна?
Овај утицај ће нарочито осетити особе које имају планете, асцендент (оса 1 куће - личности) или зенит (оса 10 куће - каријере), на самом почетку Водолије. Затим - рођени 1932, 1962, 1991, који натално имају Сатурн на тој тачки, сада имају повратак Сатурна, што представља почетак нове фазе.

У ширем смислу они доносе промену поретка и начина на који друштво функционише. На личном плану овај утицај одређује нашу улогу у друштву, социјалну позицију, начин на који можемо да допринесемо.

Сетите се, шта сте започели 1991. године?

Повратак Сатурна се може посматрати у односу на догађај или ситуацију, на пример, ако је1991, када је Сатурн последњи пут био ту започела нека битна тема у животу - брак, рођење детета, запослење, куповина куће и слично. Циклус који је тада започео сада се завршава или прелази на нови ниво.

Прочитајте још: Уран у Бику у јануару доноси финансијски ЗЕМЉОТРЕС: Да ли треба улагати у злато и КРИПТОВАЛУТЕ?

Поред тога, Уран у Бику ће целе 2021. бити у квадрату (90 степени) са Сатурном у Водолији, са три егзактна "пика" 17. фебруара, 14. јуна и 24. децембра, што ће додати нове слојеве у целу причу и унети енергију борбе старог и новог и константну тензију.

Покретаћемо велике ствари, али...

Уран нас тера да прескочимо границе и урадимо нешто ново и неочекивано, а Сатурн жели да полако постави темеље нове структуре. Доминантни осећај ће бити крени-стани. Иако је ово велика година у којој ћемо покренути битне ствари, стално ћемо имати осећај да нас нешто успорава и да је успех половичан.

Шта ће се дешавати вашем хороскопском знаку прочитајте у ШТАМПАНОМ издању ТРЕЋЕГ ОКА

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas