· · Коментари: 0
АСТРО

ХОРОСКОП за 28. МАЈ: БИК води неуредан живот, а један знак очекују велике промене

Лаву је потребна промена

1621859519_zodiac-sign-4374405_640.jpg
Фото: Пиxабаy

ОВАН

Уморни сте од чекања. Мислите ћете се смирити ако одмах разрешите све заврзламе и недоумице које вас муче неко време. Не будите нестрпљиви и  брзоплети, јер грешке које бисте данас могли да направите у будућности би биле непоправљиве.

Прочитајте још: НАЈГОРИ МУЖЕВИ хороскопа: Од њих нећете чути волим те и увек су себи на првом месту!

БИК

Расположење вам је нестабилно, ово је један од оних дана када је боље да се повучете и проведете сате у самоћи. Прави узрок свему томе је хронична неиспаваност па је неуредан животни ритам стигао на наплату. Предахните.

БЛИЗАНЦИ

Партнер вас провоцира и искушава. Ако одреагујете превише жустро, може вам у афекту излетети нешто што сте желели да прећутите. Будите одмерени да веза не би завршила раскидом, нарочито ако скривате нешто што вољена особа не сме да сазна.

Прочитајте још: Ови хороскопски знаци ЖИВЕ НАЈДУЖЕ! Један зна како се иде кроз живот - УЧИТЕ од њега!

РАК

Бежите из реалности тако што се препуштате сањарењу. Погрешно тумачите љубазност једне особе која вам својим благонаклоним понашањем шаље сигнал да вас поштује, а ви верујете да је у питању нешто више од тога. Не заносите се.

Рак бежи из реалности

ЛАВ

Потребна вам је промена али немате идеју да је спроведете сами, а сујета вам не дозвољава да то препустите партнеру. Прихватите позив и препустите се слатком предаху. Негативно расположење ће попустити и ситуација ће се средити.

ДЕВИЦА

Ваш однос према обавезама није на највишем нивоу. Сарадници вас покривају, али то неће трајати вечно. Промените став, обављајте посао одговорније и без сувишне приче како ваша шаљивост не би изазвала негативне последице. 

ВАГА

Окружени сте људима који вам аплаудирају. Због пристојне финансијске ситуације у могућности сте да их анимирате. Услед сопствене еуфоричности испуштате из вида реалност да је мала шанса да међу њима имате праве пријатеље.

Ваги следи пристојна финансијка ситуација

ШКОРПИЈА

Шта год да започнете заврши се хаосом. За вас је најпаметније да избегнете све ситуације у којима бисте водили главну реч. Ако сте активни учесник у саобраћају, не крећите нигде пре него што проверите исправност аутомобила.

СТРЕЛАЦ

Пронађите баланс између пословног и породичног живота. Превише причате о ономе што треба да буде само ваша интима, а то може бити сигнал да вас мучи некаква грижа савести. Размислите о томе пре него што околина почне да вас избегава.

Прочитајте још: Стиже "КРВАВИ МЕСЕЦ" и окреће живот НАОПАЧКЕ! Ова 4 ХОРОСКОПСКА ЗНАКА осетиће НЕВЕРОВАТНЕ промене!

ЈАРАЦ

Предстоје вам пријатни пословни разговори. Иако сте у тајности повлачили неке потезе, ваш труд и залагање на радном месту нису прошли неопажено. С друге стране, благо затезање односа са вољеном особом је пролазно па је упутно да се уопште не обазирете на то.

ВОДОЛИЈА

Партнер вас провоцира и искушава, па вам, у афекту, излеће нешто што сте желели да прећутите. Све може кулминирати одлуком од које стрепите. Налазите се у незавидном положају, не желите даље, али не бисте ни да раскинете.

РИБЕ

Брзоплети сте па због тога није добар тренутак за било какве коначне одлуке, нарочито ако се односе на породичне, брачне или љубавне односе. Осим тога, Чувајте се превараната, нарочито ако имате било каква посла с купопродајом некретнина. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.