· · Коментари: 0
АСТРО

ХОРОСКОП за 5. МАРТ: Важан дан за Стрелца, а један знак је на прагу СКАНДАЛА

Шкорпије ће се данас запитати зашто су пропустиле шансу која им је била понуђена...

1614611195_Devojke.jpg
Фото: Пиксабеј

ОВАН

Пред вама је дан препун динамике. На ивици сте издржљивости. Већ извесно време вас мучи нешто на послу, а нисте у стању да се томе супротставите. Припазите се, безазлена ситуација вас може навести да направите скандал.

Прочитајте још: Писмо МАСОНА које се ПРЕПРИЧАВА: Испровоцираћемо социјалну КАТАКЛИЗМУ и отворити врата ЛУЦИФЕРУ

БИК

Време је за селекцију. Одбаците неколико ствари које су вам већ неко време извор велике бриге. Било да је реч о људским ресурсима или о пројектима чека вас тешка одлука рестрикције због које ћете се многим људима замерити.

Рак и Лав морају да испуни породичне обавезе, а пред Овном је дан препун динамике.

БЛИЗАНЦИ

Мали предах вам много значи. Краткотрајно пуњење позитивном енергијом потпомогнуто је пажњом вољене особа која вас данас несебично обасипа. Уживајте у драгоценој паузи, требаће вам много кондиције за обавезе које предстоје.

РАК

Неке породичне обавезе нисте испунили на време па је дошао тренутак када више нема одлагања. Уместо да се љутите на себе што сте то себи допустили, прионите на посао одмах, а анализу ситуације оставите за неки други, повољнији, дан.

Прочитајте још: СТО који КРИЈЕ НЕВЕРОВАТНЕ тајне стигао у Београд: Како је храбри СРБИН спасио МОСКВУ

ЛАВ

У центру пажње су породични односи, било да се ради о вашој фамилији или вашег партнера. Пожртвованост јесте нешто што вас одликује, али, овог пута нисте сигурни да ли је ваш ангажман неопходан. Радије бисте слободно време преспавали.

ДЕВИЦА

Лоши односи у вашој радној средини су постају неподношљиви па вама не преостаје ништа друго до да размишљате о одласку. Ситуација није повољна и свесни сте да бисте одласком искомпликовали већ незавидну финансијску ситуацију.

Девице нису задовољне атмосфером на послу.

ВАГА

Осећате се као да сте блокирани, као да су сви ваши покушаји да на дипломатски начин нешто решите, онемогућени. Избегавајте конфликте са ауторитетима и подршку потражите међу млађим сарадницима који су вам у овом периоду наклоњени.

ШКОРПИЈА

Не знате због чега сте пропустили пословну понуду која вам је недавно промакла. У вези тога вас очекује разговор у коме вам неће бити пријатно. Ако спремно поднесете критику и понудите логично оправдање, посао можда није изгубљен.

Прочитаје још: Трећи рајх је слао експедиције на Тибет, а шокираћете се када видите шта је СС чувао у овој библиотеци

СТРЕЛАЦ

Ово је важан дан за вас. Отвара вам се прилика да довршите све започете послове, а предвече очекујте вест у вези нечега што сте већ одавно престали да ишчекујете. Брзо реагујте, у супротном би нешто крупно могло да вам измакне.

ЈАРАЦ

Партнер вас провоцира и искушава, па вам, у афекту, излеће нешто што сте желели да прећутите. Све може кулминирати одлуком од које стрепите. Налазите се у незавидном положају, не желите даље, али не бисте ни да раскинете.

ВОДОЛИЈА

Укључите сараднике и направите план колективног рада. Успех је могућ једино на такав начин. Ваш заједнички рад обављаћете са великим задовољством тако да је успех известан. Припазите на финансије, очекује вас непланирани трошак.

Прочитаје још: Трећи рајх је слао експедиције на Тибет, а шокираћете се када видите шта је СС чувао у овој библиотеци

РИБЕ

Прихватате се послова које су ваши сарадници требали да заврше. Из неког разлога, умислили сте да је само ваша дужност да се жртвујете. Тренутну болећивост усмерите на љубавни живот, јер вољена особа је, можда, неутешно усамљена.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.