· · Коментари: 0
АСТРО

ХОРОСКОП за 8. АПРИЛ: Рибе су победнице, Шкорпије свађалице, а један знак мења ПОСАО

Бик започиње лепо дан, али га предвече очекује непријатност.

1617691561_kombinezonbraon.png
Фото: Депозитфото

ОВАН

Концентрација вам је данас на високом нивоу. Активност на пољу комуникација може вам послужити за личне циљеве, а посебно љубавном плану. Припазите, вероватно не примећујете да вољена особа покушава да вам саопшти нешто веома важно.

Ован је у елементу, Бик је раположен, Близанци имају утисак да њима други управљају.

БИК

Дан почињете добро расположени, испуњени еланом. Добре вести и благонаклоност околине испуњавају вас оптимизмом. Ипак, без обзира на добар осећај који вас носи, будите спремни и на могућу непријатност која вас предвече очекује.

БЛИЗАНЦИ

Имате утисак да вашим одлукама управљају други људи. Ваш осећај можда није потпуно исправан, нарочито ако мислите да вас угрожава вољена особа. Ако пронађете право решење, неважно је да ли је идеја била ваша или туђа, битно је да је исправна.

Прочитајте још: Руски научник тврди да ванземаљци постоје, а он зна где и како нас контролишу

РАК

Појачавају се ваше новчане преокупације, партнерство и дугорочна улагања. Од вас се тражи да промените неке своје навике и прилагодите се новим околностима, а то је за вас увек напорно, а често и неизводљиво. Будите стрпљиви и истрајни.

Рак мора да се промени, Лав ће променити посао, а Девица ће са муком зарадити новац.

ЛАВ

Могући су потези који ће из корена променити ваш професионални пут. Уколико излаз видите у великим новчаним позајмицама, најбоље је да одустанете јер ће вас касније изненадити неповољни детаљи које нисте приметили на време.

ДЕВИЦА

За сваки динар морате добро да се помучите. Ослоните се искључиво на своје способности, рад, труд и одрицања, једино ћете на тај начин остварити задовољавајући успех. Сав новац који вам дође на неки бржи и лакши начин, тако ће и да оде.

Прочитајте још: Откривено како су настале пирамиде? На исти начин догодило се нешто и на Тибету, а о томе постоји строго чуван СНИМАК

ВАГА

Лажни осећај среће и задовољства може вас навести да данас потрошите више него што сте у позицији да зарадите. Не утапајте свој изненадни оптимизам у неконтролисано трошкарење. Проведите више времена у необавезном дружењу с пријатељима.

Вага не сме да троши, Стрелац је нервозан, а Шкорпија не сме да све гледа из свог угла.

ШКОРПИЈА

На свет гледате искључиво из свог угла. Не уважавате туђа мишљења па вас данас чека права емотивна турбуленција. Сматрате да су ставови особа из окружења површни, па би то могао да буде узрок поподневних дискусија и свађа.

СТРЕЛАЦ

Променљивог сте расположења и склони нервози, нарочито у односу са укућанима. Пазите какве обавезе прихватате јер нисте у ситуацији да испоштујете све договоре. Не играјте на све или ништа, у кључном тренутку бићете дисквалификовани.

Прочитајте још: Година увек почиње ОВНОМ: Упознајте најенергичнији знак у хороскопу

ЈАРАЦ

Започели сте више ствари ођедном. Иако сте способни за такве авантуре, данашњи транзити вам не обећавају да ћете успети. Боље је да се реорганизујете и кренете једно по једно, до коначног епилога ћете више чекати, али ћете бити мирнији.

Јарац је започео превише ствари, Водолију сви траже, а Рибе су на путу да остваре све планове.

ВОДОЛИЈА

Ваше присуство је пожељно на свакој забави. Од вас зависи хоћете ли искористити вече и упознати особу која жели да вам се приближи. Да би угођај био комплетан, савладајте своју духовитост како не бисте оставили утисак неозбиљне особе.

Прочитајте још: Ако је ваш шеф Риба - ништа му не верујте, а ако је Девица бићете поштено награђени!

РИБЕ

Пуни сте себе и на путу да остварите велике планове. Знате да сви успеси стижу тек онда када је право време за то. Дан доноси низ повољних могућности, па их, због тога, спремно дочекајте. Ако планирате пут, урачунајте могућност одлагања.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.