Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Ако је ваш шеф Риба - ништа му не верујте, а ако је Девица бићете поштено награђени!

Ево какве би биле главне карактеристике вашег шефа у зависности од астролошког знака.

1617355973_Depositphotos_21020107_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

О томе како ће изгледати ваш однос са претпостављеним лицима и ауторитетима, детаљније информације даће ваш лични хороскоп. Ипак, ако мало обратите пажњу и сазнате у ком знаку је рођена особа која вам је надређена, помоћи ћете себи тако што ћете бити бар један корак испред њених очекивања.

Прочитајте још: Година увек почиње ОВНОМ: Упознајте најенергичнији знак у хороскопу

Ован

Пред вама је брза, бучна и нестрпљива особа. Често се смеје, шали, али исто тако посао држи у малом прсту. Ако сте спори и неуходани, имаћете много проблема с њим. Не додворавајте се већ убрзајте темпо и обавезе завршавајте одмах, без одлагања.

Овну се не додворавајте, већ се убрзајте!

Бик

Мислићете да је пред вама добричина која ни на шта не реагује. Око њега је опуштена атмосфера, много хумора и музике. Водите рачуна - он се ретко супротставља надређенима, па ће вас тако, ако је неопходно, без проблема пустити низ воду и уручити вам отказ.

Бик је увек опуштен и пушта људе "низ воду".

Близанци

Може да вас преплаши његова брзина, нарочито кад приметите да ради по неколико ствари одједном. Ако вас критикује, не примајте то превише лично, јер ће вам се можда већ сутрадан обратити са похвалом.

Прочитајте још: Откривено како су настале пирамиде? На исти начин догодило се нешто и на Тибету, а о томе постоји строго чуван СНИМАК

Рак

Пре свега морате знати да он, без обзира на позицију, не припада пословном свету. Ради јер мора да издржава породицу, тако да му је посао нужно зло. Коректан је и поштен шеф, али и нервозан, а некада и злопамтило. Очекује уредност, дисциплину и тачност. Од радне средине покушава да направи породичну атмосферу. Ако вам је нешто потребно, само заплачите - он ће вам све омогућити.

Лав преузима туђе заслуге као своје!

Лав

Ви сте поданик у његовом царству. Ако поседујете способности које њему импонују и ако умете да му ласкате, за вас у тој фирми неће бити зиме. Ипак, будите спремни на то да ће заслуге за ваш рад добијати он. Да би вас прихватио, морате да му се дивите.

Прочитајте још: Руски научник тврди да ванземаљци постоје, а он зна где и како нас контролишу

Девица

Будите савршени и бићете омиљени. Пошто је то немогуће, онда се на време припремите да ће вас критиковати за сваку ситницу. Ако мислите да ћете нешто импровизовати и на тај начин њему подметнути, грдно се варате. Ово је шеф који не прашта грешке. Ако успете да му се докажете, будите спокојни јер ће вас поштено наградити, али ни тада се не уљуљкујте јер колико сутра вас може наградити.

Девица једина поштено награђује!

Вага

На првом месту важно је да будете тихи, пристојни и културни. Ово је човек који воли да се консултује са свима, од кафе-кувара до директора. Неодлучан је, али када донесе одлуку, његова реч је последња. Тамна страна његовог карактера је импулсивност, па водите рачуна да га не доведете до тога.

Ваге се консултују и са кафе куварицом, а Шкорпију не можете шармирати. Никада!

Шкорпија

Од њега нећете ништа сакрити. Интуитиван је, а изнад свега највише мрзи лаж. Према томе, најбоље је да не покушавате да га шармирате, већ се одмах прихватите посла. Будите сигурни да он све види - и када сте дошли, и где сте пошли, као и колико сте урадили. Исто тако, не сумњајте у то да неће бирати средства да вам се освети уколико му се учини да му не мислите добро.

Прочитајте још: УРАН доноси историјске промене, од јуна следи разрешење, а у децембру свет више неће бити исти

Стрелац

Можда ће вам се, у првом тренутку, учинити да је његова ведрина прави мелем за радну атмосферу, а онда ће вас шокирати могућа бахатост када вам буде саопштавао шта мисли о вама. Праве стратегије нема, или га трпите таквог какав јесте, или - бежите.

За шефа Стрелца не постоји стратегија...

Јарац

Пред вама је оличење ауторитета. Строг и хладан изглед, наизглед је незаинтересован за оно што радите. Будите сигурни да он држи све конце у својим рукама, јер у питању је особа која је рођена за то. Пошто је, изнад свега, конзервативан, ако желите његову наклоност, свој стил облачења и понашања прилагодите строгим пословним кодовима.

Јарцу се морате прилагодити због каријере, а ако је шеф Водолија он је то случајно постао...

Водолија

Једна реч најбоље описује овог шефа, а то је - неконвенционалност. Дакле, он је особа која је пуким случајем на том радном месту, а ви ћете најбоље проћи ако сте искрени, а уз све то и креативни. Од њега можете очекивати - неочекивано. Ипак, веома цени групни рад и пријатељски однос, па тако, ако процени да сте тимски играч по његовој мери, спремите се на приватно/радна дружења и пословна путовања.

Прочитаје још: НЕВЕРОВАТНА прича о амбасадору Мијатовићу: Како је видовњакиња у Лондону ПРОРЕКЛА злу судбину СРПСКОГ КРАЉА

Ако Риба ћути, ћутите и ви. И све време се чувајте манипулација, не држите га за реч.

Рибе

Тешко ћете пратити оваквог шефа јер и он сам себе тешко схвата. Ако је у фази креативне ћутње, пустите га и не дирајте га, јер, након тога стићи ће фаза невероватног ентузијазма и расположења. Одлуке доноси срцем и превише је болећив на туђу патњу. Због тога ће вам, можда, бити тешко да прихватите велики број неспособних сарадника којима је окружен. Они су ту јер је њему тако тешко да некоме каже - не. Осим тога, с друге стране, може бити веома манипулативан. Због тога никада немојте да га држите за реч.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas