· · Коментари: 0
АСТРО

Хороскоп за четвртак, 20. јануар: Бикови остају БЕЗ НАГРАДЕ, Ракове очекује ПРИЈАТНО ИЗНЕНАЂЕЊЕ

Дневни хороскоп саветује Девицама да се ухвате у коштац са проблемима.

1642423542_hkjhnkjihi.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб

Ован

Идете главом кроз зид. Доста вам је чекања и цупкања у месту. Мислите ћете се смирити ако одмах разрешите све заврзламе и недоумице које вас муче неко време. Не будите брзоплети, јер грешке које бисте данас направили могу бити непоправљиве.

Бик

Тражите начин како бисте оправдали разлоге због којих се налазите још увек на месту с кога су многи ваши сарадници одавно отишли. Труд ће бити награђен али због претеране жеље да нешто истерате до краја, резултат вам на крају постаје небитан.

Близанци

Око вас се гомила хаос а ви се у томе слабо сналазите. Стагнирате на месту где сте се затекли, али не губите наду. Све ово што се данас дешава, у суштини, отвара повољне прилике које ви већ, негде у себи, увелико слутите.

Рак

Стижу неповољне пословне вести од пријатеља или дугогодишњег сарадника који се налази у далеком иностранству. До краја дана схватићете да није тако црно како вам се на први поглед учинило. У љубави очекујте пријатно изненађење.

Прочитајте још: 3 датума за ВЕЛИКЕ ПРОМЕНЕ у животу 2022. године: Читање за сваки хороскопски знак

Лав

Претерана брижност постаје напорна за све. Своје страхове највише пројектујете на женски део породице. Интензивно размишљате о сваком детаљу, а крупне ствари вам промичу. Вашу потребу да свима удовољите укућани осећају као притисак.

Девица

Ви нисте особа која воли велике промене. У складу с тим, не уживате ни у изласцима. Ако жудите да изађете из куће, то је због тога што вам унутар ње неко не прија. Дакле, не бежите од укућана већ се потрудите да породичне односе поправите.

Вага

Могућ је занимљив сусрет са особом слободних схватања. Прихватите изазов али држите све у тајности јер вас касније та авантура може скупо коштати. Тензирани сте, потребна вам је рекреација, али уз то причувајте се физичких повреда.

Шкорпија

Пуни сте себе па се с радошћу припремате све планиране активности. Склоност љубавним авантурама вас може уплести у везу из које ћете се тешко извући. Ако желите да избегнете скандале, савладајте себе и не подлежите искушењу.

Прочитајте још: ПУН МЕСЕЦ У РАКУ 18.1.2022: Биће суза и раскида, али и ПОНУДА које се не одбијају

Стрелац

Ситуација није сасвим стабилна, али то је за вас ипак у другом плану. Ускоро ће се финансије побољшати па ће то допринети да се осећате сигурније па самим тим и задовољно. Дан није повољан за покретање неких значајнијих корака на пословном плану.

Јарац

Промене на послу најављују нови почетак. За вас су вести охрабрујуће, јер се односе на вашу материјалну ситуацију. Утицајна особа доноси предлог, који се тиче вас. Ово је сигуран сигнал да се све развија у правцу како сте желели.

Водолија

Не затрпавајте се новим обавезама већ дан проведите са минималним пословним активностима. Ускоро вас очекује финансијски прилив који ће у потпуности променити околности у којима делујете а тиме одагнати и напетост која вас мучи.

Рибе

Транзити планета вам доносе шансу да идеје, које су до сада биле несхваћене, коначно презентујете и добијете подршку колега од којих сте то најмање очекивали. Следује вам и званично упознавање с утицајном особом коју знате из виђења.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.