Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

3 датума за ВЕЛИКЕ ПРОМЕНЕ у животу 2022. године: Читање за сваки хороскопски знак

У животу увек постоји друга шанса.

1641465374_say-yes-to-the-live-g50b167ca8_640.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Ове године искористите своје повољне датуме по хороскопу, које делимо са вама у овом тексту. Направите преокрет и уживајте у берићетним данима.

Ован

21. март: Јупитер формира коњункцију са Меркуром, планетом путовања - Јупитер и Меркур, заједно, су планете за добро време, тако да је ово сјајно време да побегнете, организујете друштвени догађај и препустите се добрим временима.

1. април: Млад Месец у Овну - Ово је у основи астролошка Нова година, и она је у вашем знаку, тако да је време 2022. да активирате важне нове подухвате, односе, шеме, улоге, активности и пројекте. Радите оно што вам убрзава рад срца и јаче пумпа крв. Изазовите себе. Покрените све до чега вам је стало у пролеће.

30. октобар: Ваша владајућа планета Марс иде ретроградно (до јануара 2023.), тако да ћете се осећати као да ће ваш нагон, енергија, страст опадати и бледети, чинећи вас безвољним. Уверите се да сте до овог датума активирали све кључне одлуке у свом животу за 2022. годину. Нека све што вам је важно буде покренуто до средине јесени.

Прочитајте још: ГАЂА У СУШТИНУ: "Wellness" хороскоп за 2022. за сваки хороскопски знак

Бик

23. април: Меркур је у коњункцији са северним чвором, који повезује ваш љубавни живот са путовањима. Зато немојте бити шокирани ако упознате љубав за цео живот током путовања, одмора или чак путовања на посао. Ако сте у срећној вези, онда организујте мали одмор око овог датума, ко зна шта може донети...

30. април: Млад Месец у Бику. Млади Месеци су време активације и овај је у вашем знаку. Дакле, фокусирајте се на велики нови напредак у свом љубавном и финансијском свету. Поправите односе, инвестирајте у вредне новчане шеме, средите своје навике потрошње, побрините се да се ваше драге особе осећају вољено. Окрените нови лист.

9. децембар: Венера у Стрелцу је квадрат Јупитера у Рибама. Апсолутно прави дан да себи остварите сан у свом љубавном животу. Пут напред долази од разумевања шта је пошло наопако у прошлости, па уложите у мало размишљања пре него што покренете нове планове. Живи и учи.

Близанци

14. јануар: Почиње први ретроградни Меркур у 2022. (и поново се дешава 10/5 – 3/6, 9/9 – 2/10 и 29/12). У основи, ово је ваша планета која се игра и ствара прилике за путовања и комуникацију. Можда ви, као коначно биће којим влада Меркур, можете помоћи другима да се снађу у збуњујућој и конфликтној клими – добри сте у суочавању са нејасноћама и променама. Помозите другима да пронађу јасноћу и одржавају ствари у покрету, и као резултат добијете награду и поштовање.

30. мај: Млад Месец у Близанцима. Млади Месеци су време активације месеца и овај је у вашем знаку. Дакле, фокусирајте се на велики нови напредак у свом свету путовања и посла. Размислите о свом месту у животу (радно место, дом, локација, позиција, статус) и активирајте нове шеме да вас одведу тамо где ЗАИСТА желите да идете. Што више циљате, то је бољи резултат. Окрените нови лист.

16. јул: Захваљујући Меркуру у коњункцији са Сунцем у Раку, осећате се супер носталгично и сећате се људи, места и ствари из прошлости према којима сте некада имали велику наклоност. Вратите се на стазу сећања и поново покрените везе које вам недостају.

Рак

21. март: Јупитер формира коњункцију са Меркуром, што вам даје дозволу да се препустите свакој забави, радости, задовољству и уживању које највише волите. Шта год желите највише у свом животу, усредсредите се на то данас и помолите се за то. Снови могу да се остваре.

16. мај: Помрачење Месеца у знаку Шкорпије. Догађаји везани за Месец су вам важни, јер вама влада месец. Овај извлачи тајне на површину, а тајне су ваша мачија трава. Видећете шта се налази испод и видећете још даље и дубље овог интуитивног дана. Фокусирајте свој поглед на оно за шта мислите да треба да знате више.

29. јун: Млад Месец у Раку. Млади Месеци су време активације месеца и овај је у вашем знаку. Дакле, фокусирајте се на промене у вашој вези и у кући. Направите „уради сам“ или планове за селидбу, погледајте локацију, очистите хаос у кући, организујте магично вече за изласке, посетите удаљену породицу, поново се повежите са пријатељствима. Окрените нови лист.

Прочитајте још: Чак ТРИ ретроградне планете почетком године: Како да се носимо са њима и изађемо као нови?

Лав

30. април: помрачење Сунца у Бику. Све ваше омиљене ствари су данас у центру пажње: гламур, задовољство, креативност и романса. Без обзира да ли желите да направите промену, идете на одмор, започнете креативни час или пројекат, или направите велики утисак у свом љубавном животу... ово је дан да то активирате.

28. јул: Млад Месец у Лаву. Млади Месеци су време активације месеца и овај је у вашем знаку. Дакле, фокусирајте се на промене у начину на који се представљате свету, било да се ради о изгледу, темпераменту, комерцијалним понудама, самопромоцији или понашању. Овај Млад Месец је позив да се трансформишете у најбољу верзију себе. Окрените нови лист.

21. новембар: Са Меркуром у коњункцији са Венером (планетом лепоте и задовољства) у Стрелцу, нема бољег времена да проведете време са особом према којој гајите наклоност и дозволите да сцена или пејзаж помогну да се ваш однос подигне на следећи ниво.

Девица

14. јануар: Почиње први ретроградни Меркур у 2022. (и поново се дешава 10/5 – 3/6, 9/9 – 2/10 и 29/12). У основи, ово је ваша планета која се игра и ствара прилике и добру комуникацију са људима око вас. Можда ви, као коначно биће којим влада Меркур, можете помоћи другима да се снађу у збуњујућој и конфликтној клими – добри сте у суочавању са нејасноћама и променама. Помозите другима да пронађу јасноћу и одржавају ствари у покрету - као резултат добијете награду и поштовање.

30. април: Венера је у коњункцији са Јупитером у Рибама, што вам даје налет супер-моћ у виду самопоуздања и вере. Ово је ВАШ дан да се позабавите готово свим стварима у животу. Изгледате добро, осећате се одлично, пуцате на све стране и осећате се незаустављиво. Нека се овај дан рачуна. Урадите нешто невероватно!

27. август: Млад Месец у Девици. Млади Месеци су време активације месеца и овај је у вашем знаку. Дакле, фокусирајте се на велики нови напредак у свом послу и свету обавеза. Пријавите се за позицију коју највише желите, преузмите нови пројекат, пошаљите своју биографију, прегледајте своје обавезе и извршите ревизију (повуците се од застарелих или оних без успеха и уведите нове, узбудљиве), ажурирајте свој календар за јесен и зиму, организуј се. Окрените нови лист.

Вага

25. јул: Венера у Раку је у квадрату са Јупитером у Овну, што значи да се други отварају и деле шта заиста осећају према вама. Ово је дан да откријете да имате тајног обожаватеља или да вам ваш партнер изјави љубав и можда направи брачну понуду! Љубав је данас у ваздуху.

25. септембар: Млад Месец у Ваги. Млади Месеци су време активације месеца и овај је у вашем знаку. Дакле, фокусирајте се на промене у областима живота којима влада Венера (ваш планетарни владар), тј. љубав, новац, задовољство, лепота. Било да се ради о великом заносу са вољеном особом, финансијској ревизији, промени животних навика или преображају, урадите оно што вам тренутно највише инспирише. Окрените нови лист.

15. новембар: Венера у Шкорпији је у тригону са Јупитером у Рибама, што значи да се фокусирате на везе које највише захтевају пажњу у вашем животу. Овог дана можете превазићи прошлост, опростити и заборавити, поправити пукотине и поново изградити јаке везе са онима које желите да имате у свом свету још једном.

Шкорпија

29. април: Плутон је ретроградан, што утиче на ваше личне планове. Уверите се да је све што вам је битно у 2022. већ у току до овог датума, ако желите да имате најбоље шансе да све прође глатко. Након овог времена, очекујте да ћете наићи на неколико проблемчића чак и у вашим најбољим плановима.

25. октобар: Млад Месец у знаку Шкорпије. Млади Месеци су време активације месеца и овај је у вашем знаку. Дакле, фокусирајте се на велики нови напредак у својој толеранцији и посвећености интимности и искрености са онима које волите и волите. Постављате баријере, жестоко сте заштитнички настројени (чак и тајновити). Понекад ово ствара дистанцу, чак и када желите да будете близу. Дакле, признајте и поделите, будите рањиви, пустите их унутра. Окрените нови лист.

8. новембар: Помрачење Месеца у Бику (ваш супротни знак). Без обзира на препреке или проблеме, ово је дан када можете премостити сваки јаз и превазићи сваку препреку са онима којима желите да се посветите у свом животу. Правите велике гестове, покажите наклоност, реците им како се осећате. То ће бити реципрочно.

Прочитајте још: Желите УНАПРЕЂЕЊЕ или ДОБИТАК НА ЛУТРИЈИ ове године? Сазнајте да ли је записано у звездама

Стрелац

30. април: Венера је у коњункцији са Јупитером у Рибама, због чега се осећате незаустављиво, магично, инспирисано и мотивисано да добијете оно што желите и заслужујете. Данас вас нико не може одбити, зато уложите своје напоре у нешто што заиста, што желите да манифестујете, и будите запањени колико далеко можете стићи за тако кратко време.

16. јул: Захваљујући Меркуру у коњункцији са Сунцем у Раку, осећате се супер носталгично и сећате се људи, места и ствари из прошлости према којима сте некада имали велику наклоност. Вратите се у улицу сећања и поново покрените везе које вам недостају.

23. новембар: Млад Месец у Стрелцу. Млади Месеци су време активације месеца и овај је у вашем знаку. Дакле, фокусирајте се на проширење својих видика. Ви сте истраживач зодијака и борац за слободу, и морате пронаћи нови простор и свежу енергију. Почните да стварате нову авантуру за себе, можда резолуцију или амбицију за почетак 2023. Пронађите и пратите оно што вас тренутно узбуђује. Окрените нови лист.

Јарац

2. јануар: Млад Месец у Јарцу. Млади Месеци су време активације месеца и овај је у вашем знаку. Дакле, овог месеца се фокусирајте на свет своје каријере. Направите свој нови 5-10-годишњи план (ово је забавно за Јарце!). Добијајте повратне информације, осврните се около, затражите повећање, мапирајте своје снаге и незадовољене потребе на радном месту, размислите о томе где можете да направите разлику, потражите нове могућности, ажурирајте своју мрежу и профил. Окрените нови лист.

25. октобар: помрачење Сунца у знаку Шкорпије. Овај моћни догађај ће активирати дубоку потребу и мотивацију за променом и трансформацијом у вама. Могуће је да на површину извучете жеље које сте дуго игнорисали или потискивали. Пустите да све тече и нека вас ове потребе воде ка ономе што је најбоље за вас. Процес великих промена почиње управо овде.

9. децембар: Венера у Стрелцу је квадрат Јупитера у Рибама. Дан за ревизију свог љубавног живота из прошлости, сакупљање животних лекција и мудрости и доношење нових одлука о томе како желите да ствари буду у будућности. Свесно почните да дизајнирате пејзаж односа у којем желите да живите. БУДИТЕ промена коју желите да видите, водите својим примером. Данас можете направити разлику.

Водолија

1. фебруар: Млад Месец у Водолији. Млади Месеци су време активације месеца и овај је у вашем знаку. Дакле, фокусирајте се на тему проналаска и иновације. Идентификујте незадовољене или лоше задовољене потребе у вашем животу и осмислите ново решење за њих. Креирајте и измислите нове идеје, акције, приступе и средства за решавање проблема или недостатака у вашем свету. Данас ћете имати приступ увиду и машти и могућност да направите планове који ће успети. Окрените нови лист.

25. јул: Венера у Раку је у квадрату са Јупитером у Овну, што значи да се други отварају и деле шта заиста осећају према вама. Понекад сте познати по томе што сте мало повучени у своју главу, а данас ће вам планете помоћи да се вратите у окриље оних које волите.

8. новембар: Помрачење Месеца у Бику. Без обзира на препреке или проблеме, ово је дан када можете премостити сваки јаз и превазићи сваку препреку са онима којима желите да се посветите у свом животу. Правите велике гестове, покажите наклоност, реците им како се осећате. То ће бити реципрочно.

Рибе

2. март: Млад Месец у Рибама. Млади Месеци су време активације месеца и овај је у вашем знаку. Дакле, фокусирајте се на велики нови напредак у свом духовном и емоционалном свету. Ово је време да експериментишете и испробате нова лечења и ритуале и праксе како бисте се осећали добро изнутра. Ако сте заинтересовани за езотерику, идите на час или купите нову књигу (астрологија, тарот, реики, лечење чакрама, вештичарење... шта год да плута вашим магичним чамцем). Окрените нови лист.

23. април: Меркур је у коњункцији са северним чвором, који повезује ваш љубавни живот са путовањима. Зато немојте бити шокирани ако упознате љубав за цео живот током путовања, одмора или чак путовања на посао. Ако сте у срећној вези, онда организујте мали одмор око овог датума, ко зна шта може донети...

28. јун: Ретроградни Нептун = мистерија и илузије свуда. Нептун је ваша владајућа планета, па ако неко може да помогне другима да се крећу кроз тајне и лажи у свом животу, то сте ви. Ово је дан да будете присутни и видљиви онима које волите јер им можете помоћи. И, чинећи то, ојачаћете везе и лојалност који су вам најважнији.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas