Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Хороскоп за четвртак, 21. септембар: Овнови треба да ИЗБЕГАВАЈУ РАСПРАВЕ, Шкорпијама предстоји УСПЕХ

Како ће вам звезде бити наклоњене овог четвртка?

1695278246_shutterstock_2271124011-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Сазнајте шта вам дневни хороскоп предвиђа за четвртак 21. септембар, шта вас чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље.

НАПОМЕНА: Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

Ован (21. 3 - 20. 4)

Добар аспект Месеца са вашим владаоцем Марсом, симболом акције, подстиче вашу креативност и амбицију. Финансијска ситуација креће набоље преко сарадње са особама које живе у иностранству. Избегавајте расправе са женама.

Бик (21. 4 - 21. 5)

Позиције вашег владаоца Венере и Месеца у астролошкој кући новца, доноси вам зараду у оквиру самосталне деалтности или преко породичног бизниса. Могући су ванредни трошкови који се односе на послове са некретнинама или сређивањем ентеријера.

Близанци (22. 5 - 21. 6)

Месец у Стрелцу образује секстил са Сунцем, доносећи вам пословне понуде од особа које живе у иностранству, нарочито уколико сте преко посла присутни у јавности. Аспекти са вашим владаоцем Меркуром чине вас склоним нелогичним одлукама.

Рак (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец транзитира преко вашег астролошког поља свакодневице, образујући квадрат са Меркуром, симболом логике, због чега можете бити склони нелогичним закључцима и одлукама. Љубавни партнер жели да разговара са вама о једној важној теми.

Лав (23. 7 - 22. 8)

Месец у астролошком пољу креативности прави тригон са вашим владаоцем Сунцем, што вам даје подстрек да се са пуно ентузијазма посветите пројектима са особама које живе у иностранству. Данас сте под већим утицајем емоција, него разума.

Девица (23. 8 - 22. 9)

Ваш владалац Меркур, планета комуникације у вашем знаку, под утицајем Месеца из Стрелца, одлаже или омета ваше договоре о пословима који вам могу донети солидну зараду. Клоните се расправа са емотивним партнером и члановима породице.

Вага (23. 9 - 22. 10)

Добри аспекти Месеца са Сунцем и Плутоном, симболом новца,доносе вам увећање прихода ако радите у медијима или се бавите другим послом преко кога сте присутни у јавности. Због Марса у вашем знаку подложнији сте повредама.

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Прелазак Месеца преко Стрелца под упливом вашег владаоца Плутона, симбола моћи, доноси вам увећање прихода. Преко заједничког пројекта са неким земљаним знаком, предстоји вам успех ако се бавите спортом. креативним или педагошким радом.

Стрелац (23.11 - 21. 12)

Транзит Месеца преко вашег знака, доноси вам могућности за зараду у оквиру заједничког посла са некадашњим пословним сарадницима из иностранства. Послушајте савет Водолије или Ваге. Љубавни партнер очекује да се сетите важног датума.

Јарац (22. 12 - 20. 1)

Месец, симбол осећања, у астролошком пољу препрека и ограничења, у квадрату са вашим владаоцем Сатурном, планетом одлагања, неповољно утиче на ваш емотивним али и пословни живот.Добар аспект са Плутоном у вашем знаку доноси вам новац.

Водолија (21. 1 - 19. 2)

Позиција Месеца у астролошкој кући пријатеља, под утицајем вашег сувладаоца Сатурна, ограничава ваше деловање у оквиру важног пословног пројекта. Уколико планирате да покренете приватни бизнис, имате подршку једног Стрелца и Ваге.

Рибе (20. 2 - 20. 3)

Аспект између Месеца у астролошком пољу каријере и Сатурна у вашем знаку, захтева да се прилагодите околностима које вам не иду у прилог. Новац пристиже преко хонорарних или паралелних аранжмана. Љубавни партнер очекује да му поклоните више пажње.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas