· · Коментари: 0

Хороскоп за четвртак, 26. мај : Ваге морају бити СТРПЉИВЕ, Шкорпије чека РОМАНТИЧНА АВАНТУРА

Један знак ће морати да се прилагоди новим околностима

1653394141_farsai-chaikulngamdee-oZSDI44GwKU-unsplash.jpg

Ован

Превише сте озбиљни. Дан је савршен да себи дате мало одушка, побегнете с посла и проведете сате у друштву пријатеља који вас ничим не оптерећују. Посао неће побећи, нико неће приметити да вас нема, а ви ћете се вратити освежени.

Бик

Код вас све иде у пакету, посао, новац и љубавни живот. Ипак, од вас се захтева да се прилагодите новим околностима. Нисте еластични па вам све то смета јер свака промена коју нисте ви изазвали у вама буди фрустрацију и нерасположење.

Близанци

Дан је обележен жустрим расправама у које ће вас увући сарадници које сте сматрали за пријатеље. Након јутарњег пада расположења и пролазне меланхолије, поподне протиче у знаку доброг расположења и преко потребне релаксације.

Прочитајте још: ПОСЛОВНИ ХОРОСКОП ЗА ЈУН: Најмоћнији месец за ФИНАНСИЈЕ у години, а ево како ће се одразити на ваш знак

Рак

Нисте сасвим сигурни шта заиста желите. Могуће је мало побољшање расположења иако неки проблеми још увек постоје. Ипак, можете одахнути јер данашњи дан не доноси ништа спектакуларно добро, али најважније, нема ни погоршања.

Лав

Осећате да стиже прилив енергије која вам је недостајала. Паралелно пристижу нове обавезе које вас могу забринути. Опустите се, иако је пред вама је период напорног рада, на крају вас чека новчана надокнада која ће вас развеселити.

Девица

Мучи вас нестрпљење, постајете неподношљиво напети. Очекујете вести од којих зависи план наредних активности. Није у питању само данашњи дан, већ је на неки начин, у питању ствар која вам дугорочно одређује којим ћете путем кренути.

Вага

Чини се као да су сви подлегли атмосфери која је за ваш појам превише нездрава. Интензивно смишљате начине како да се решите свих обавеза и неко време проведете изоловани од свих дешавања. Будите стрпљиви и не размишљајте о повлачењу.

Прочитајте још: Њиховом шарму није могуће одолети: Четири хороскопска знака који су прави заводници

Шкорпија

Можда ћете данас упознати особу са којом вас чека романтична авантура. Ипак, уколико обуздате своју усплахиреност, веза би могла потрајати. Осим тога, избегавајте шопинг јер вам се може поткрасти грешка коју касније нећете моћи да исправите.

Стрелац

Ишчекујете промене у чијој сте реализацији имали значајну улогу. Стрпљење вам данас није јача страна па је извесна тензија и нерасположење. Неопходно је да ствари задржите под контролом и обуздате темперамент, у супротном вам следе озбиљни стресови.

Јарац

Изложени сте непријатностима. Ако и даље будете одбијали да прихватите нову ситуацију, све ћете погоршати. Уз то, очекујте компликације и са службеним лицима па је савет да све што радите буде законски исправно и на време завршено.

Водолија

Уморни сте од темпа који вас притиска већ неко време. Обесхрабрују вас захтеви са свих страна као и новчане обавезе које су се нагомилале. Не кривите друге што је све на вама, сами сте све преузели на себе па је сад време да у томе и истрајете.

Рибе

Комуникација с особама које се налазе у иностранству може бити од велике користи. Пословни планови се развијају у смеру који сте прижељкивали. Ипак, не прихватајте ствари здраво за готово, своје планове, за сад, држите далеко од очију јавности.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.