Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

Њиховом шарму није могуће одолети: Четири хороскопска знака који су прави заводници

Астрологија каже да су нас звезде предодредиле за многе ствари, па тако и за завођење и флерт.

1653382292_pjimage---2022-05-24T105118.004.jpg
Foto: Unsplash
Oglas

Али, нема свако тај таленат. Док постоје знаци Зодијака којима је флертовање потпуна непознаница попут Јарцу, Рибама и Овну, постоје и они који то раде мајсторски. 

Како астролози тврде, четири хороскопска знака прави су краљеви флерта.

1. Близанци

Особе рођене у овом ваздушном знаку су прави шармери, који плене харизмом. Причљиви су и увек скоро пријатељски настројени, а у ствари,  иза свега тога крије се флерт. То је њихов начин завођења.

Они су толико забавни да ц́е заголицати машту скоро свакога на кога се усмере и после кратког времена, можда ц́ете желети да им поклоните све време овог света. Близанци су мајстори флерта, а они који са њима имају искуства кажу да се на њихове "чари" лако пада. То је разлог зашто су Близанци увек популарни код супротног пола.

Пхото:Пиxабаy

2. Рак

Иако Ракови не показују емоције, они су веома сентиментални. Имају пуно разумевања за друге и посвећују много пажње супротном полу. Можете им рец́и све о својим тајнама и проблемима.

Та поверљивост и сентименталност су њихов начин завођења. Са Раковима ћете увек имати утисак да су вам потпуно предани и посвећени.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Место где се КУПАЈУ ВИЛЕ И ВЕЧНО ВЕЗУЈУ ЗАЉУБЉЕНЕ: На овом месту ствара се један од НАЈВЕЋИХ ВОДОПАДА у Србији(ФОТО)

3. Лав

Лавови су веома самоуверени и тако шармантни да једноставно не можете да им одолите. Они су популарни, никада вам нец́е бити досадно када сте са њима. Ако одаберу да баш вама посвете своју пажњу и време, осетићете се посебно.

Уколико желите да будети виђени и у центру збивања, само се појавите у њиховом друштву. Лав зна све популарне људе у граду, страствен је и воли да осваја.

4. Шкорпија

Пхото:Пиxабаy

Мистичност и атрактивност Шкорпија чини да са њима увек имате утисак да не знате на чему сте, а њихов испитивачки и продоран поглед чини да се осетите као да се цео свет врти око вас.

Шкорпије су атрактивне и првилаче пажњу; кад уђу у неку просторију, све очи су упрте у њих. Њихова загонетност је оно што највише привлачи друге. Такође, Шкорпије су шармантне и воле страствене односе, а уједно непогрешиво знају како да пробуде интересовања других за себе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО:

 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas