· · Коментари: 0
АСТРО

ПОСЛОВНИ ХОРОСКОП ЗА ЈУН: Најмоћнији месец за ФИНАНСИЈЕ у години, а ево како ће се одразити на ваш знак

Овог јуна планете нам дају ветар у леђа! За свакога по нешто…

1653387329_pjimage---2022-05-24T121502.419.jpg
Фото: Unsplash

Ован

Сви Овнови који раде у области било какве комуникације нека се спреме јер их чека веома леп месец! Послови, новац, нови пројекти као и велика зарада их чека већ почетком месеца па све до 23 јуна. Искористите овај месец најбоље могуће.

Бик

Велики успех у послу. Било да сте на тренутном или новом послу следи вам напредак и повишица плате. Венера вам даје сензуалност па искористите то на пословним састанцима.

Близанци

Меркур излази из ретро хода почетком месеца и тада пуном паром напред. Све идеје, мисли, запажања изложите, причајте јер сада вас нико неће погрешно разумети већ ваше речи иду право у центар и доносе вам зараду!

Прочитајте још: Откријте која је БОЈА ВАШЕ ЧАКРЕ према хороскопском знаку и шта вам она доноси

Рак

У јуну сте сигурни у себе. Пуни сте самопоуздања и заузмите се за себе. Великим кораком напред, а за остало ће се побринути звезде.

Лав

Ако сте до сада чекали званично признање и напредак у каријери дошло је ваших 5 минута. Такође повишица као и нови пројекти који вам доносе неочекивано велику зараду!

Девица

Све иде по плану. Нема трзавица, леп и миран месец. Ви све своје обавезе завршавате на време и надређени то виде. Следи вам успех и признање за труд и рад.

Прочитајте још: Хороскоп за јун 2022: Многим знаковима следи ФАТАЛНА ЉУБАВ и велика изненађења на свим пољима

Вага

Све Ваге које се баве јавном сценим, медијима, писаном речи нека очекују велики успех у јуну!

Шкорпија

Једино што вам може пореметити овај финасијско-пословно савршен месец је оговарање од стране колега. Пошто то знате, ви само својим путем без окретања.

Стрелац

За вас звезде дају савет да пуните батерије до краја месеца јер тада креће велика пословна акција која вам отвара нова врата!

Прочитајте још: Јун 2022. ће бити НАЈБОЉИ МЕСЕЦ за ова 3 хороскопска знака. Да ли сте на листи?

Јарац

Тренутни посао се шири. Улазе вам нови људи у пословни живот. Све то доводи до проширења посла и зараде што ћете тек осетити почетком наредног месеца!

Водолија

Сада је прави моменат да све представите својим шефовима, ваш труд и залагање у прошлим месецима. Они ће то богато наградити.

Рибе

За вас је и овај месец спектакуларан! Посао ће се одвијати још боље, ви све постижете и потпуно сте сигурни у себе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.