· · Коментари: 0
астро

Хороскоп за јун 2022: Многим знаковима следи ФАТАЛНА ЉУБАВ и велика изненађења на свим пољима

Јун нам доноси много страствене енергије и велике преокрете

1653309160_jeremy-bishop-JpUJqo8Le0s-unsplash.jpg
Фото: Унспласх

Лето пред нама доноси лепу и страствену енергију. Многу ће се фатално заљубити јер је Венера у Бику а Марс у Овну а ту је и Уран као и заводљив аспект између Марса и Јупитера. Јун месец доноси доста изненађења. Меркур креће у свој директни ход 2. јуна, а господин Сатурн 3 јуна у ретро ход. Сада више нема проблема у комуникацији, мисли су посложене и јасне али госодин Сатурн тражи од нас истрајност и дисциплину.

Све што сте раније започели или баш данас ( односи се на сваки однос) само наставите чврсто и храбро јер ће бити малих турбуленција. Шта доноси месец јун сваком хороскопском знаку:

Ован

 Вама овај месец враћа самопоуздање, зрачите оптимизмом и срећом. Таква енергија се прелива и на посао па очекијте вртиглаве и нагле успехе. Понуде долазе неочекивано, а ви их само прихватите!

Бик

Посао и зарада су кључне речи! Велики успех поготово када када Меркур 3. јуна крене директно. Такође и повећање зараде!

Близанци

 До 21. јуна свет је ваш. Меркур директно креће кроз ваш знак! Дакле само замислите жељу и гледајте како се остварује!

Рак

 Вама се враћају старе љубави у живот. Сатур има план за вас. Али сада пуцате од самопуздања и сада су карте у вашим рукама!

Прочитајте још: НУМЕРОЛОШКА тумачења: Ево какву симболику доносе ваши ИНИЦИЈАЛИ

Лав

 Успех на послу. Нови пројекат прихватите одмах јер вам доноси велику додатну зараду. Такође вам следи веће повећање плате.

Девица

 Јупитер и Марс вам распламсавају љубав и секс. Били заузети или слободни велика дивна дешавања вас очекују на пољу љубави. Будите спремни за далеко изненадно путовање!

Вага

 Може вам се десити да се вратите на неке старе теме везано за породицу. Марс и Јупитер вам спремају топло љубавно изненађење када је љубав у питању…

Шкорпија

 Леп и миран месец пред вама. Неће бити никаквих негативних ситуација. Враћа вам се стари дуг на који сте заборавили. Здравље вам је одлично.

Стрелац

 Месец посветите себи и својим потребана. Доста људи ће све и свашта тражити од вас. Направите приоритете. Полако и нежно закорачите у овај месец јер вам доноси мирне и ушушкане дане.

Јарац

 Ако сте планирали да реновирате стан или кућу сада крените у ту акцију! Посао вам феноменално иде као и зарада која се сигурно увећава поготово што ћете тренутни посао проширити.

Прочитајте још: У ова ТРИ знака рођене су највеће заводнице ХОРОСКОПА: Освајају срце сваког мушкарца ког пожеле

Водолија

 Све Водолије које траже нов посао или су без посла сада га добијају. Звезде су смислиле спектакуларно изненађење за вас!

Рибе

слободне Рибе улазе у лепу везу током Јуна. Посао и даље иде феноменално а тек ће кренути још боље захваљујући Марсу и Јупитеру. Једини савет је да не размишљате о прошлости. Великим корацима крените у лето!

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.