Oglas
· · Komentari: 0

U ova TRI znaka rođene su najveće zavodnice HOROSKOPA: Osvajaju srce svakog muškarca kog požele

Astrolozi tvrde da se u njih muškarci najlakše zaljubljuju

1653110464_love-2170706_1280.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Sve žene su lepe i jednistvene na svoj način, ali postoje neke koje su prosto neodoljive i nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Zbog njih su muškarci spremni na svakakve ludosti. Astrolozi su izdvojili 3 znaka čije su predstavnice posebno dopadljive i inspirativne jačem polu.

Vaga

Ova žena privlači suprotni pol kao magnet – ona je elokventna, zavodljiva, doterana i negovana, pametna, samouverena. U njenom društvu svi se osećaju lepo. Ona zna kako da se pokaže u najlepšem svetlu. Voli da pomogne kad god može svojim mudrim savetima i zna kako da usreći čoveka.

Devica

Predstavnica ovog znaka je oličenje ženstvenosti! Zahvaljujući odličnoj intuiciji, ona lako može da otkrije želje muškarca. Ona je inteligentna, što ponekad može da uplaši jači pol. Istovremeno, Devica je rođeni čuvar ognjišta, što je muškarcima koji žele da zasnuju porodicu posebno važno.

Ribe

Kod žene Ribe muškarci cene vernost. Ona je osetljiva, voli da ugađa drugima, zavodljiva i nežna u isto vreme. Žena Riba će uvek biti tu za njega. Takođe, ona zna kako da analizira bilo koju situaciju i nije sklona impulsivnim reakcijama, napadima besa niti dramatičnim scenama. Muškarci vole žene s kojima ne moraju da se ubeđuju.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas