· · Коментари: 0
АСТРО

Хороскоп за лето 2021: Рибе очекује страст, Ваге ће се заљубити, а Близанци су на корак до брака!

Лето, одмор и море су иделано време за заљубљивање, а хороскоп за лето 2021. каже да ће четири знака то и урадити!

1622803479_Depositphotos_230103976_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

Лето 2021. године биће незаборавно, али пред четири хороскопска знака је идеалан период! На првом месту су то Рибе које очекује бура страсти!

Прочитајте још: НАЈГОРИ МУЖЕВИ хороскопа: Од њих нећете чути волим те и увек су себи на првом месту!

Рибе

Једва су дочекале топле дане и такав ће им бити и одмор. Љубав ће им бити баш онаква какву су и прижељкивале. Пуно страсти, миловања и ватрених пољубаца. Рибе су то жаслужиле. Имале су веома тежак и турбулентан период. Ово предстојеће лето ће им вратити осмех на лице и веру у љубав. Биће неодољиве за супротан пол.

Ваге ће супротни пол оборити с ногу!

Вага

Ваге већ дуже време прижељкују одмор који им је неопходан. Умориле су се од посла и обавеза. Стиже им нови талас свежине и енергије. Слободни ће доживети до сада најјачу љубав! Она ће их оборити с ногу. Право је време да размисле о својој будућности и у ком смеру ће се кретати. Једино на шта треба да баце акценат је новац. Биће мале промене у каријери што може довести до малог умањена зараде.

Прочитајте још:Чувени астролог Тања Вељковић каже: Вечерас почиње РЕПРОГРАМИРАЊЕ, пред нама је историјски тренутак

Јарац

Јарчеви су уморни и не могу да дочекају одмор. Преко им је потребан. Имали су доста турбуленција на послу што је довело да се стрес нагомила. Њихово тело и ум су уморни. Понекад мисле да више немају снаге. Али, лето ће им све променити. Велика права љубав коју прижељкују ће им се десити на одмору. Тада је потребно да се отворе према партнеру, да забораве старе драме и да уживају у страсним загрљајима.

Близанци

Било да сте у вези или слободни нова љубав куца на врата. Близанце ће љубав лансирати међу облаке.

Прочитајте још: Ретроградни Меркур и помрачење Сунца: Хороскоп од 10. јуна доноси паклену комбинацију

На одмору ће се појавити неко ко ће их потпуно освојити. Главни адут освајача ће бити комуникација. Чак ће те и ви бити без речи. Пловићете у дивној комуникацији, која ће довести до јаке и страствене везе која ће се временом претворити у праву и озбиљну везу тј брак.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.