Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Хороскоп за новембар 2022. године: Јарчеве очекују сузе, смех и ДРАМА, а Близанце ПРОМЕНЕ у сваком сегменту

Погледајте шта вам доноси новембар

1666679288_profimedia3.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Новембар месец је краљевство Шкорпија! Оне су опасне, сензуалне, мрачне и дубоке. Оне воле до краја, један он највернијих пријатеља док их не издате. Тада се склоните на другу планету! Месец где је потребно не реаговати на прву лопту, где је потребно ограничити комуникацију, ипак нешто задржите за себе. Љубави, удварања и тајног секса ће свакако бити, али и љубоморе и оговарања. Овако ће бити до средине, а онда следи опуштајући период јер почиње Стрелац. Такође, овог месеца нас очекује и помрачење што ће додатно закувати већ довољно компликовану ситуацију!

Како ће се новембар месец одразити на знакове хороскопа:

Ован

Будите сконцентрисани. Пажња вам лута и може се десити да не одрегујете баш када треба. Очекују вас промене у пријатељским односима. Поједини Овнови мењају посао.

Бик

Промена посла је извесна. Улазите дубоко у себе и преиспитујете своја уверења. Биће доста личних дубоких промена. За неке ће бити болне.

Близанци

Промене у послу, у финансијама, породици и вашем личном односу према себи. Немојте их се плашити већ полако корак по корак. Пред крај месеца следи леп и реалаксавајући месец.

Рак

Пред вама је месец где ћете увећати своје финасијске приливе, или ћете променити посао. Немојте улазити у расправе са блиским људима поготово са родбином.

Прочитајте још: Они су породични људи: Хороскопски знакови који су највише привржени породици

Лав

Ви ћете имати турбулентан однос са надређенима. Никако не износите своје мишљење, иако сте у праву. Прећутите овај пут. У љубави ослушните мало партнера.

Девица

Марс је ретроградан и даје вам нервозу и конфузију. Зато се суздржите наглих речи или коментара јер може доћи до свађа, како са колегама, тако и са пријатељима.

Вага

Почетак месеца вам доноси конфузију због помрачења, а ту је и ретроградни Марс, па се може десити проблем без проблема. Поједине Ваге ће преиспитати своја верска и своја лична убеђења. Биће промена.

Шкорпија

Почетак месеца када је и помрачење ради за вас. У епицентру су партнерски односи. Заузетима доноси лепе моменте и секс, а слободни ће бирати јер ће бити неодољиви за супротни пол.

Стрелац

Акценат је на здрављу и на свакодневним активностима. Постоји могућност погрешне дијагнозе тако да потражите мишљење јос једног лекара. Тело вам тражи промене и ви их уведите. Биће вам захвално.

Јарац

Помрачење вам доноси промене у љубавном животу. Биће суза, смеха и драме! После тога излазите јачи и снажнији.

Водолија

Очекујте промене у кући као што су изненадни кварови који ће вам извући још један динар више од планираног. Ослушните своје тело, оно вам нешто поручује, а ви већ дуже време игноришете његове симптоме.

Рибе

Вама ће месец бити повољан. Биће турбуленција када је љубав у питању. Заузети ће имати тест, а слободни упознају веома мистичну особу где треба да отворе четворо очију.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas