Oglas
· · Komentari: 0

Horoskop za novembar 2022. godine: Jarčeve očekuju suze, smeh i DRAMA, a Blizance PROMENE u svakom segmentu

Pogledajte šta vam donosi novembar

1666679288_profimedia3.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Novembar mesec je kraljevstvo Škorpija! One su opasne, senzualne, mračne i duboke. One vole do kraja, jedan on najvernijih prijatelja dok ih ne izdate. Tada se sklonite na drugu planetu! Mesec gde je potrebno ne reagovati na prvu loptu, gde je potrebno ograničiti komunikaciju, ipak nešto zadržite za sebe. LJubavi, udvaranja i tajnog seksa će svakako biti, ali i ljubomore i ogovaranja. Ovako će biti do sredine, a onda sledi opuštajući period jer počinje Strelac. Takođe, ovog meseca nas očekuje i pomračenje što će dodatno zakuvati već dovoljno komplikovanu situaciju!

Kako će se novembar mesec odraziti na znakove horoskopa:

Ovan

Budite skoncentrisani. Pažnja vam luta i može se desiti da ne odregujete baš kada treba. Očekuju vas promene u prijateljskim odnosima. Pojedini Ovnovi menjaju posao.

Bik

Promena posla je izvesna. Ulazite duboko u sebe i preispitujete svoja uverenja. Biće dosta ličnih dubokih promena. Za neke će biti bolne.

Blizanci

Promene u poslu, u finansijama, porodici i vašem ličnom odnosu prema sebi. Nemojte ih se plašiti već polako korak po korak. Pred kraj meseca sledi lep i realaksavajući mesec.

Rak

Pred vama je mesec gde ćete uvećati svoje finasijske prilive, ili ćete promeniti posao. Nemojte ulaziti u rasprave sa bliskim ljudima pogotovo sa rodbinom.

Pročitajte još: Oni su porodični ljudi: Horoskopski znakovi koji su najviše privrženi porodici

Lav

Vi ćete imati turbulentan odnos sa nadređenima. Nikako ne iznosite svoje mišljenje, iako ste u pravu. Prećutite ovaj put. U ljubavi oslušnite malo partnera.

Devica

Mars je retrogradan i daje vam nervozu i konfuziju. Zato se suzdržite naglih reči ili komentara jer može doći do svađa, kako sa kolegama, tako i sa prijateljima.

Vaga

Početak meseca vam donosi konfuziju zbog pomračenja, a tu je i retrogradni Mars, pa se može desiti problem bez problema. Pojedine Vage će preispitati svoja verska i svoja lična ubeđenja. Biće promena.

Škorpija

Početak meseca kada je i pomračenje radi za vas. U epicentru su partnerski odnosi. Zauzetima donosi lepe momente i seks, a slobodni će birati jer će biti neodoljivi za suprotni pol.

Strelac

Akcenat je na zdravlju i na svakodnevnim aktivnostima. Postoji mogućnost pogrešne dijagnoze tako da potražite mišljenje jos jednog lekara. Telo vam traži promene i vi ih uvedite. Biće vam zahvalno.

Jarac

Pomračenje vam donosi promene u ljubavnom životu. Biće suza, smeha i drame! Posle toga izlazite jači i snažniji.

Vodolija

Očekujte promene u kući kao što su iznenadni kvarovi koji će vam izvući još jedan dinar više od planiranog. Oslušnite svoje telo, ono vam nešto poručuje, a vi već duže vreme ignorišete njegove simptome.

Ribe

Vama će mesec biti povoljan. Biće turbulencija kada je ljubav u pitanju. Zauzeti će imati test, a slobodni upoznaju veoma mističnu osobu gde treba da otvore četvoro očiju.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas