Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Хороскоп за понедељак 11. септембар 2023. године: Девице ће бити нервозне током целог дана, а Шкорпије очекује сусрет у тајности

Сазнајте какав ће вам бити први дан у недељи

1694413275_shutterstock_2267886459--1-.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Месец близу Венере у Лаву прави добар аспект са вашим владаоцем Марсом што повољно утиче на ваше пословне активности. Требало би да поразговарате са вољеном особом о нечему што јој већ дуже време смета у вашем односу. Пазите се за воланом.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Позиција Марса неповољно утиче на ваш нервни систем па су могуће расправе на послу, као и подложност повредама. Аспекти Месеца и вашег владаоца Венере, доносе вам расправе са емотивним партнером и члановима породице. Главобоља.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Прелазак Месеца преко трећег астролошког поља подстиче вашу машту, нарочито ако ваше занимање има везе са писањем, медијима или честим путовањима због посла. Ситуација на љубавном плану није тако сјајна, због партнерове љубоморе и посесивности.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец у коњункцији са Венером, владаоцем вашег друштвеног живота али и приватности, доноси вам увећање зараде, али повећава и потребу за трошењем. Мада данас уживате наклоност жена, не би требало да тестирате њихово стрпљење.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Ваша склоност ка драматизовању и претеривању данас је наглашена због изазовних аспеката Месеца и Венере у вашем знаку. Ова планетарна позиција подстиче и вашу креативност, доносећи вам инспирацију ако се бавите креативним послом.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Аспекти вашег владаоца Меркура, који управља и астролошким пољем каријере, доносе вам увећање прихода, али и ванредне трошкове. Наглашено астролошко поље тајни, наговештава романтичан сусрет у тајности са воденим знаком. Нервоза.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Са Месецом близу вашег владаоца Венере у Лаву, популарни сте и омиљени и многи би желели да се нађу у вашем друштву. Контакти са странцима и особама које раде у туризму или неким удружењима, доносе вам понуде за хонорарне ангажмане.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Наглашене астролошке куће каријере и партнерских односа, доносе вам успех и популарност, нарочито ако се бавите уметношћу, маркетингом, трговином, политиком. Страствени сусрет у тајности са неким ко је заузет или чува своју приватност.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Размишљате о одмору, студијама, пресељењу у другу земљу, у чему можете имати помоћ старије жене, сестре или рођаке која живи у иностранству. Позиција вашег владаоца Јупитера доноси вам могућност велике зараде кроз приватан бизнис. Анемија.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Изазовни аспекти вашег сувладаоца, непредвидивог Урана, упозоравају на опрез са финансијама. Транзит Месеца преко Венере у деветој астролошкој кући подстиче вашу потребу за одмором, али и сарадњу са особама које живе у иностранству.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Позиција вашег владаоца Урана и Јупитера у астролошком пољу приватног живота, доноси вам шансе за увећање прихода преко купопродаје некретнина. Брига због здравственог стања старијег члана породице. Проверите електричне инсталације у кући.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Са наглашеним знаком Лава, емоционално се везујете за сараднике на послу, па можете да уђете и у тајну романсу. Изазован аспект са вашим владаоцем Нептуном, одговара уметницима, нарочито глумцима. Проверите ниво шећера у крви.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas