Oglas
· · Komentari: 0

Horoskop za ponedeljak 11. septembar 2023. godine: Device će biti nervozne tokom celog dana, a Škorpije očekuje susret u tajnosti

Saznajte kakav će vam biti prvi dan u nedelji

1694413275_shutterstock_2267886459--1-.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mesec blizu Venere u Lavu pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Marsom što povoljno utiče na vaše poslovne aktivnosti. Trebalo bi da porazgovarate sa voljenom osobom o nečemu što joj već duže vreme smeta u vašem odnosu. Pazite se za volanom.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Pozicija Marsa nepovoljno utiče na vaš nervni sistem pa su moguće rasprave na poslu, kao i podložnost povredama. Aspekti Meseca i vašeg vladaoca Venere, donose vam rasprave sa emotivnim partnerom i članovima porodice. Glavobolja.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Prelazak Meseca preko trećeg astrološkog polja podstiče vašu maštu, naročito ako vaše zanimanje ima veze sa pisanjem, medijima ili čestim putovanjima zbog posla. Situacija na ljubavnom planu nije tako sjajna, zbog partnerove ljubomore i posesivnosti.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec u konjunkciji sa Venerom, vladaocem vašeg društvenog života ali i privatnosti, donosi vam uvećanje zarade, ali povećava i potrebu za trošenjem. Mada danas uživate naklonost žena, ne bi trebalo da testirate njihovo strpljenje.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Vaša sklonost ka dramatizovanju i preterivanju danas je naglašena zbog izazovnih aspekata Meseca i Venere u vašem znaku. Ova planetarna pozicija podstiče i vašu kreativnost, donoseći vam inspiraciju ako se bavite kreativnim poslom.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Aspekti vašeg vladaoca Merkura, koji upravlja i astrološkim poljem karijere, donose vam uvećanje prihoda, ali i vanredne troškove. Naglašeno astrološko polje tajni, nagoveštava romantičan susret u tajnosti sa vodenim znakom. Nervoza.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Sa Mesecom blizu vašeg vladaoca Venere u Lavu, popularni ste i omiljeni i mnogi bi želeli da se nađu u vašem društvu. Kontakti sa strancima i osobama koje rade u turizmu ili nekim udruženjima, donose vam ponude za honorarne angažmane.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Naglašene astrološke kuće karijere i partnerskih odnosa, donose vam uspeh i popularnost, naročito ako se bavite umetnošću, marketingom, trgovinom, politikom. Strastveni susret u tajnosti sa nekim ko je zauzet ili čuva svoju privatnost.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Razmišljate o odmoru, studijama, preseljenju u drugu zemlju, u čemu možete imati pomoć starije žene, sestre ili rođake koja živi u inostranstvu. Pozicija vašeg vladaoca Jupitera donosi vam mogućnost velike zarade kroz privatan biznis. Anemija.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Izazovni aspekti vašeg suvladaoca, nepredvidivog Urana, upozoravaju na oprez sa finansijama. Tranzit Meseca preko Venere u devetoj astrološkoj kući podstiče vašu potrebu za odmorom, ali i saradnju sa osobama koje žive u inostranstvu.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Pozicija vašeg vladaoca Urana i Jupitera u astrološkom polju privatnog života, donosi vam šanse za uvećanje prihoda preko kupoprodaje nekretnina. Briga zbog zdravstvenog stanja starijeg člana porodice. Proverite električne instalacije u kući.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Sa naglašenim znakom Lava, emocionalno se vezujete za saradnike na poslu, pa možete da uđete i u tajnu romansu. Izazovan aspekt sa vašim vladaocem Neptunom, odgovara umetnicima, naročito glumcima. Proverite nivo šećera u krvi.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas