· · Коментари: 0

Хороскоп за понедељак, 23. јануар: Близанцима стиже НЕОЧЕКИВАН ПОЗИВ, Рибе лако могу упасти у СУКОБ СА САРАДНИЦИМА

Шта звезде предвиђају овог понедељка?

1674381879_shutterstock_1892941663.jpg
Фото: Схуттерстоцк

Ован

Проблем за који сте данас сазнали много тога ће променити. Решење је у вашим рукама, ако преузмите иницијативу, победите своју сујету и коначно поставите ствари на своје место. Док све не дотерате до савршенства, пријаће вам да се више рекреирате.

Бик

Дан почињете грандиозним плановима. Ловите сваку прилику не би ли се поново наметнули као конкуренција особама који су вас претекли. То вас суочава с компликованим задацима, због којих, ако их не решите, можете испасти смешни. Не залећите се.

Прочитајте још: Најромантичнији знак зодијака: Многи никада не би рекли

Близанци

Уколико је било неких недефинисаних односа које ви до сада нисте рашчистили, вече доноси право откровење. Стиже вам неочекивани подстицај од особе од које то нисте очекивали. Време је да се опустите, али избегните алкохол.

Рак

Препуни сте идеја којима засипате своје окружење. Иако сте омиљени у дру{тву, постајете напорни јер превише причате. Брзина којом се изражавате другим људима изгледа као да сте површни, па је савет за данас да мање прићате а ви{е радите.

Лав

Од старог блиског пријатеља стижу интересантни пословни предлози. Није прави тренутак да размишљате о великим подухватима, све што данас смислите, у будућности се неће лако остварити. Због тога, пажњу посветите себи и вољеној особи.

Девица

Идете преко својих могућности. Умор, који вас већ извесно време мучи, узима свој данак. За свакодневне послове потребно вам је више труда него иначе. Због недостатка сна пада вам и концентрација па ако то не решите, следи вам озбиљан пад енергије.

Вага

Обузео вас је песимизам. Разлог томе крије се у чињеници што вас мучи велика неодлучност због које не успевате да донесете праву одлуку којом бисте избегли тензију. Што пре повучете радикалне потезе, пре ћете изаћи из непријатног расположења.

Шкорпија

Обузело вас је романтично расположење. Све је у знаку вољене особе. Дан је створен за љубавне сусрете, изласке и провод. Они који су слободни данас могу планирати узбудљиви вечерњи излазак током кога је могуће и познанство са необичном особом.

Стрелац

Расположени сте за рад, пуни сте енергије и елана. Ипак, с друге стране, имунитет вам је у паду. Можда је добар тренутак да квалитетно предахнете и порадите нешто на тему свог здравља, пре у противном би гадан грип могао да вас савлада.

Прочитајте још: Шта нам звезде предвиђају за викенд: ДЕВИЦЕ ЋЕ ИМАТИ СТРАСТВЕНОГ УДВАРАЧА, СТРЕЛЧЕВИ ЗАГАРАНТОВАН ПРОВОД

Јарац

Време је за селекцију. Одбаците неколико ствари које су вам већ неко време извор велике бриге. Било да је рећ о људским ресурсима или о пројектима чека вас тешка одлука рестрикције због које ћете се многим људима замерити.

Водолија

Реагујте смирено, склони сте непромишљеним поступцима због којих компликујете односе. Не намећите свој став, јер се ваше мишљење неће чути. Истовремено, не коментаришите људе који нису присутни да се не бисте касније извињавали.

Рибе

Можете упасти у сукобе и проблеме са сарадницима. Ваша каријера би могла поћи силазном путањом ако се додатно не ангажујете и предузмете одлучујуће кораке. Не продубљујте непријатељства са људима од којих зависите.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.