Oglas
· · Komentari: 0
VIKEND HOROSKOP

Šta nam zvezde predviđaju za vikend: DEVICE ĆE IMATI STRASTVENOG UDVARAČA, STRELČEVI ZAGARANTOVAN PROVOD

Neki bi trebalo malo da odmore, dok se drugima smeši neočekivana sreća

1674220000_shutterstock_1181431147-astro-.jpg
Photo: Shutterstock
Oglas

Ovan- vi ćete ovog vikenda napraviti presek vašeg poslovnog ali i emotivnog života. Kada to uradite i stvari postavite na svoje mesto kreću pozitivne promene.

Bik- shvatili ste da vas tvrdogavost ne vodi nikuda. Polako uviđate svoje greške i spremni ste na kompromis. Od vikenda kreće lep period za vas.

Blizanci- uvideli ste propuste u radu i sada za vikend radite ispravke. Takođe dešava se da ste ljuti na sebe jer neke ptilike niste iskoristili. Početak nedelje vam donosi povoljne poslovne prilike.

Rak- vikend pred vama obeležiće ljubav tj partnerski odnosi. Budite spremni na prijatna iznenađenja. Odnosi u porodici mogu da se srede ali je potebno da komunicirate.

Pročitajte još: Najmisteriozniji znakovi horoskopa: Oni su profesionalci u prikrivanju osećanja

Lav- bićete u prilici da stvari koje vas brinu rešite. Neće biti lagano ali posle ćete moći rasterećeno da živite. Vikend posvetite svom mentalnom zdravlju.

Devica- slobodne Device imaće veoma strastvenog udvarača. Jasno će pokazivati šta želi od vas. Možda je ok da pređete preko svojih principa i da se možda po prvi put potpuno opustite u životu.

Vaga- budite spremni da iskren i dubok razgovor sa partnerom. Slobodne Vage za vikend mogu da sretnu veliki ljubav iz prošlosti.

Škorpija- ako se potrudite vi možete svoj život da uredite po vašoj meri. Za vikend se osamite i polako krenite u “popravku” vašeg života.

Strelac- provod sa prijateljima vam je zagarantovan za vikend. Na vama je samo da pristanete!

Jarac- brine vas ljubavni život. Partner postaje nervozan i vi osećate njegovo nezadovoljstvo. Jedino iskren razgovor može da reši situaciju.

Pročitajte još: Horoskop za petak, 20.januar: STRELCA očekuju VELIKE PROMENE, LAV oseća PRILIV ENERGIJE

Vodolije- ovog vikenda imate lepu energiju. I pored gomile obaveza odlučili ste da uživate u njemu i da izdvojite vreme samo za sebe.

Ribe- bilo bi dobro kada bi ovaj vikend organizovali onako kako vama odgovara. Nemojte ići protiv sebe. Samo ono što vas čini srećnim radite. Prijatelju je preko potreban vaš savet. Nađite vreme za njega.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas