· · Коментари: 0

Хороскоп за понедељак, 26. септембар 2022. године: Биковима се отварају нове ПОСЛОВНЕ могућности, а Лавове муче породични проблеми

Погледајте како су вам звезде наклољене првог дана у недељи

1664114570_h10.jpg
Фото: Профимедиа

ОВАН

Покушавате да избегнете контакте са особама које вас исцрпљују. Ипак, пословност не признаје такво понашање, па ћете бити приморани да истрпите неке људе. Изненадиће вас шта сте могли да пропустите да их нисте уважили и саслушали.

 

БИК

Отварају вам се лепе пословне могућности. Предстоје преговори о могућој сарадњи са иностранством као и шанса за далеко путовање на коме ћете се пословно усавршавати. Не дозволите да вам због тренутне лењости оваква шанса пропадне.

 

БЛИЗАНЦИ

Поново се враћају тегобе које су вас у прошлости прилично намучиле. Сачувајте оптимизам, беспотребно паничите. Немате потребу да бежите у себе, промене на послу удахнуће мало оптимизма. Припазите на исхрану, имунитет вам није на завидном нивоу.

 

РАК

Приводите крају многе заостале послове којима сте се мучили извесно време. Одређена одлука или судска пресуда разрешиће једну заврзламу након чега у даље преговоре улазите као пуноправна преговарачка страна, вредна поштовања.

Прочитајте још: Хороскопски знакови који су најбољи ЛИДЕРИ: Имају способност да мотивишу друге

 

ЛАВ

Пажња је усмерена на проблематичну ситуацију која се одвија у кругу ваше породице. Кулминација стиже током поподнева јер ће наступити присилне промене, уколико их ви до тада сами, добровољно, не спроведете.

 

ДЕВИЦА

Свесни сте своје ароганције, али то је јаче од вас. Самоконтрола је неопходна уколико желите да избегнете сукоб с претпостављеним лицима од којих вам следи чак и казна. Не радите другим људима оно што не желите да неко ради вама.

 

ВАГА

Ви нисте особа која воли велике промене. У складу с тим, не уживате ни у изласцима. Ако жудите да изађете из куће, то је због тога што вам унутар ње неко не прија. Дакле, не бежите од укућана већ се потрудите да породичне односе поправите.

 

ШКОРПИЈА

Измишљате разлоге за своје незадовољство. Можда су ваши планови били преамбициозни па део успеха који је остварен не доживљавате као нешто позитивно. Ако нисте добили све, за вас је то као да нисте добили ништа. Не претерујте.

 

СТРЕЛАЦ

Добијате подршку од људи од којих сте то најмање очекивали. Новац који вам је на располагању није довољан за све што сте намеравали да купите. Ситуација јесте непријатна, али оптимизам вас не напушта. Решење ћете увидети ако се добро опустите.

 

ЈАРАЦ

Порука од заборављеног пријатеља из прошлости вам улепшава дан. Одложите све што сте планирали за данас и сате проведите у необавезном дружењу. На неки начин, та особа вам наговештава промене које вам стижу у наредном периоду.

 

ВОДОЛИЈА

Неопходан вам је предах и кратак одмор. Околности које се намештају отварају могућност да са пријатељима побегнете на пар дана. Више се крећите и не оклевајте, кратак опоравак ће вас окрепити па ћете с лакоћом надокнадити пропуштене обавезе.

 

РИБЕ

Стресан дан је пред вама па је најпаметније да избегнете све ситуације у којима бисте ви били у центру пажње или на неки начин водили главну реч. Ако сте активни учесник у саобраћају, будите пажљиви, нарочито у касним вечерњим сатима.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.