Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК, 29. ЈАНУАР: Водолијама променљиво расположење; Рибе обратите пажњу на партнера

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави, како вас служи здравље, хоћете ли се слагати са укућанима

1706516793_shutterstock_2262386121-7-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Позиција планета у астролошким пољима новца, посла и каријере доносе вам новац ако се бавите услужним делатностима, туризмом, некретнинама, архитектуром, грађевинским радовима. Напет аспект измнеђу Месеца и Нептуна чини вас помало конфузним.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Велики "земљани" тригон планета у пољима личности, креативности и контаката са странцима, доноси вам увећање прихода, нарочито преко креативних пројеката. Понашање једног пријатеља може да вас разочара. Могуће стомачне тегобе.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Повољни аспекти вашег владаоца Меркура близу Марса у астролошкој кући посла, доносе вам могућност за добру зараду ако се бавите послом који захтева прецизност и мануелну спретност. Подложност депресивном расположењу. Несаница.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Ако планирате пројекат са љубавним или пословним партнером, одговара вам позиција вашег владаоца Месеца у односу на планете инспирације и амбиције. Наглашени знаци Лава и Бика, доносе вам могућност исплативе сарадње са особама које живе у иностранству.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Сјајни аспекти Меркура, који управља вашим пословима, подстичу вашу амбицију и потребу да се истакнете у неком пословном пројекту. Месец у лошем аспекту са Нептуном, упозорава да припазите да вас неко не превари за новац.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Месец у вашем знаку, под утицајем планета из поља креативности и контаката са странцима, доноси вам добре шансе за успостављање сарадње са странцима. Аспекти вашег владаоца Меркура, који управља и вашом каријером, погодују спортистима.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Месец у астролошкој кући маште прави сјајне аспекте са планетама у кућама приватног бизниса и финансија, доносећи вам зараду преко хонорарног посла. Због напетог аспекта са Нептуном, пазите се слаткоречивих сарадника и колега.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Међусобни аспекти планета у земљаним знацима, одговарају вам ако сте преко посла присутни у јавности, медијима, уметности, спорту. Позиција Месеца у односу на Нептун, упозорава жене Шкорпије да не "падају" на слаткоречивое удвараче.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Позиција Месеца у астролошкој кући каријере, насупрот Нептуну у Рибама, доноси инспирацију уметницима. Меркур, владалац вашег љубавног живота, под упливом вашег владаоца Јупитера доноси вам удварање особе коју познајете преко посла.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Сјајни аспекти Месеца са Плутоном у Водолији, у вечерњим сатима, повољно утичу на реализацију ваших планова са пројектима у медијима, на интернету, издаваштву или у вези са стручним усавршавањем. Расејани сте. Пазите се за воланом.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Позиције Месеца и вашег владаоца Урана, доносе вам зараду преко приватног или породичног бизниса, као и занимања која подразумевају руковање новцем или одређени ризик. Напет аспект са вашим сувладаоцем Сатурном, доноси вам промене расположења.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Аспект између Месеца и вашег владаоца Нептуна, одговара уметницима, али представља упозорење Рибама треће декаде које се баве услужним делатностима или пословима који захтевају прецизност. Имате утисак да љубавни партнер нешто крије од вас.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas