Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Хороскоп за понедељак, 31. јул: Овнови морају да ИЗБЕГАВАЈУ РАСПРАВЕ, Биковима неко покушава да ОСУЈЕТИ ПЛАНОВЕ

Један знак очекује сусрет

1690787153_shutterstock_2262386121.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован

Аспекти Месеца близу вашег владаоца Плутона, у астролошком пољу каријере, повољно утичу на развој догађаја у вези са послом. Неко покушава да вас убеди у нешто са чиме се не слажете. Избегавајте расправе са колегама, рођацима и младима.

Бик

Неко покушава да осујети или одложи ваше планове о сарадњи са странцима, али неће успети у томе. Коњункција Месеца (емоције) и Плутона (страст) у уздржаном Јарцу, наговештава сусрет са особом чија су осећања према вама врло интензивна.

Близанци

Ваше одлуке су под упливом емоција, због опозиције између вашег владаоца Меркура, планете логике, и Месеца у пољу ризика, али и финансија. Новац пристиже, ако се бавите уметношћу или сте због посла присутни у јавности. Имате подршку Јарца и Риба.

Рак

Месец највише утиче на ваш знак јер њиме управља, а данас је у Јарцу, близу Плутона, у напетим аспектима са Меркуром, због чега можете бити склони погрешним закључцима. Требало би да се клоните расправа са рођацима, сарадницима и младима.

Лав

Позиција Месеца близу Плутона у астролошком пољу посла, повољно утиче на ваше финансије. Са Месецом близу Плутона у пољу свакодневних активности, фокусирани сте на послове који нису толико креативни, али вам доносе зараду. Ован мисли на вас.

Девица

Месец близу Плутона у астролошкој кући креативности и спорта, доноси вам увећање прихода преко аранжмана са странцима. Аспект између вашег владаоца Меркура и Сатурна, упозорава да избегавате конфликте и расправе са ауторитетима.

Вага

Владалац вашег поља каријере, Месец, близу Плутона у Јарцу повољно утиче на ваше финансије. Не одустајете од својих планова и са пуно ентузијазма настављате сређивање стамбеног или пословног простора. Имате подршку једног Стрелца и Лава.

Шкорпија

Моћни тригон у земљаним знацима, у којем је и Месец близу вашег владаоца Плутона, планете харизме и новца, одговара вам ако се бавите послом преко кога сте присутни у јавности. У вечерњим сатима, могућ сусрет са једним Раком или Рибама.

 
Стрелац

Са Месецом у коњункцији са Плутоном у астролошком пољу новца, ангажовани сте на пословима који захтевају упорност и издржљивост, спортисте и рад на великим друштвеним пројектима. Обратите више пажње на клаузуле уговора о некретнинама.

Јарац

Са Месецом близу Плутона у вашем знаку, врло сте организовани и успешно реализујете планове у вези са дугорочним пројектима. Ипак, обратите више пажње приликом договора или потписивања уговора са особама које живе у иностранству.

Водолија

Са Месецом близу Плутона у пољу подсвести и тајних непријатеља, склони сте преиспитивању одлука које се односе и на пословни и на приватни живот. Избегавајте непотребне трошкове, подизање кредита и ризичне финансијске трансакције.

 
Рибе

Позиција Месеца, који управља вашим љубавним животом, близу Плутона у астролошком пољу непријатеља, чини вас сумњичавим према рођацима и колегама. Имате подршку једног Бика и Рака. На неком вечерњем догађају, очекује вас сусрет са спортистом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas