· · Коментари: 0
АСТРО

Хороскоп за понедељак, 6. децембар: Јарчеви, стижу вам СЈАЈНЕ ВЕСТИ! Овнови и Бикови да МЕЊАЈУ ТАКТИКУ

Данашњи хороскоп Близанцима најављује гомилу посла.

1638282130_00.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб

Ован

Под великим сте притиском и од вас се очекује да спроведете не баш популарне мере. Својим присуством нећете успети да спречите жустре расправе у којима ће бити и тешких речи. Заузмите став и без пуно речи саопштите своје намере.

Бик

Уколико вам је стало да покажете све своје потенцијале пронађите особе које ће вам помоћи у томе. Немојте трошити време у расправи са небитним људима јер на тај начин само губите енергију која ће вам затребати када то не будете очекивали.

Близанци

Не држи вас место, а посла имате преко сваке мере. Нисте способни да одговорите на све обавезе што може изазвати потпуни пад енергије и колапс. Прерасподелите своје капацитете и одложите све што може да сачека повољнији тренутак.

Прочитајте још: НУМЕРОЛОГИЈА открива који је ваш срећан дан у месецу: Ево како да га израчунате

Рак

Будите стрпљиви и доследни данас. Иако је неопходна пуна концентрација, вас обузимају премор и поспаност. Ако се не тргнете, направићете озбиљне грешке због којих ћете трпети последице. Осим тога, будите опрезни на улици и у саобраћају.

Лав

Предстоји вам позитивна промена на љубавном плану. Ситуација креће на боље. Због интензивних пословних обавеза, своје слободно време ћете проводити радно па ће то одвајање од партнера донети стимуланс за период који долази.

Девица

Трошите беспотребно време на организацију пута а нисте сигурни да је све изводљиво. Суштинске ствари нисте довршили. Проверите документа, услове путовања као и средства која су вам потребна. Превиди вам могу закомпликовати дан.

Прочитајте још: Меркур је у Стрелцу од 24. новембра до 13. децембра 2021: Само један хороскопски знак очекује велики УСПЕХ У ПОСЛУ

Вага

Време је за предах. Расположење поправља сусрет с пријатељима који су у прошлости били део ваше свакодневице. Обиље тема и опуштајући разговори могу бити својеврсна чаробна формула експресног опоравка од свега што вас је у прошлости уморило.

Шкорпија

Нисте довољно упорни, пребрзо одустајете. Имате осећај да вас нико не разуме и не примећује вашу жртву, за коју верујете да је превелика. Лош осећај је тренутно нерасположење па због тога не повлачите потезе због којих ћете се касније кајати.

Стрелац

С једне стране имате вама надређене људе, а с друге стране оне који су испод вас и чекају ваш потез од кога зависи њихова судбина. Да бисте свима удовољили, морате поштено одмерити. Будите одлучни, ваш осећај за правду ће победити.

Прочитајте још: Које хороскопске знакове ће погодити ЉУБАВНА ЧАРОЛИЈА за празнике?

Јарац

Добијате вест о додатном приходу на који нисте рачунали. То је довољан разлог да се наоружате новом мотивацијом и прионете на посао још полетније. Не затрпавајте се преко рационалних могућности како вам све не би, на крају, пресело.

Водолија

Не стварајте непријатеље међу људима од којих зависите. Напетост се компликује, упадате у сукобе са сарадницима. Ваша каријера би могла поћи силазном путањом ако се не потрудите и додатно не порадите на смиривању тензије која је завладала.

Рибе

Незадовољство у радној средини преносите и на приватан живот. Иако је посао важан, претерано се удубљујете и све то почиње да утиче на односе унутар ваше породице. Неко од укућана може бити јако несрећан због ваших критика, попустите притисак.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.