· · Коментари: 0
АСТРО

Које хороскопске знакове ће погодити ЉУБАВНА ЧАРОЛИЈА за празнике?

Неколико хороскопских знакова би требало да се спреми за флерт и добро расположење.

1638181411_shutterstock_368409494.jpg
Фото: Shutterstock

Бик- очекујте неочекивано!

Како се ближи крај године и долазе нам празници тако и код вас време откуцава тик так... Универзум вам доноси најлепши љубавни цвет ! Очекујете људо заљубљивање и луду љубав која засигурно прераста у једну озбиљну везу коа ће бити крунисана браком. То је љубав која ће вас Бикове да помери са земље, а то је у вашем случају баш тешко! Уживајте и пригрлите овај децембар.

Прочитајте још: Најгоре љубавнице хороскопа: Који знак је КРАЉИЦА ДРАМЕ, а ко изузетно љубоморан?

Рак- ви већ чујете црквена звона у ушима.

И јесте тако је, нисте се преварили. Децембар месец за вас спрема велико љубавно изненађење. Љубав о којој су писали песници, љубав од које се кожа најежи, љубав о којој други заједљиво шапућу. То је љубав какву сви прижељкујемо а вама ће се остварити! Од вас се не тражи не тражи ништа, само је потребно да се опустите и да удахнете дубоко чаролију универзума!

Лав- било да сте слободни или заузети вама следи љубав!

Велика страствена, јака. Цела 2021. година је била поприлично напорна за вас али се зато универзум постарао да вам да најлепши љубавни поклон за празнике. Ако сте у емотивном односу доживљавате буквално нову љубав са старим партнером. Ако сте слободни велику љубав упознајете на месту где се најмање будете надали. То ће бити онај трептај секунде и ви ћете се препознати!

Рибе- вама се љубавна чаролија већ дешава!

За неке припаднике знака Риба је већ почела а за неке ће почети , у оба случаја вас чаролија прати и у 2022. години. То је година која ће обележити ваш љубавни живот. Ви сте потпуно пробуђена особа која је наравно задржала део своје маште и баш такав љубавни партнер се појављује у вашем животи. Једино шта је потребно нагласити је да сте ви сада "деца љубване среће" и да је 2022 година година љубави за вас!

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.