Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОЗИЦИЈА ЗВЕЗДА

Меркур је у Стрелцу од 24. новембра до 13. децембра 2021: Само један хороскопски знак очекује велики УСПЕХ У ПОСЛУ

Овај Меркур има филозофске мисли које често доста саговорника не разуме...

1637963104_shutterstock_2026659959.jpg
Фото: Shutterstock
Oglas

Док је Меркур боравио у знаку Шкорпије мисли су биле детективске, дубоке и мрачне. Меркур у Шкорпији има детективски ум и уме да предосети мрачну страну мисли као и да зна да ћете га слагати и пре ного што ви и помислите на то.

Прочитајте још: Свака веза пролази кроз ПЕТ ФАЗА, али већина парова остане заглављено у ТРЕЋОЈ

Насупрот њему, Меркур у Стрелцу носи лагану енергију. За овог Меркура кажемо да се не осећа баш најбоље у Стрелцу, са њим губи суштину, мисли су расуте, не постоји усресређеност на детаље већ се гледа глобално па самим тим губи се суштина. Такође овај Меркур има филозофске мисли које често доста саговорника не разуме. Али зато је овај Меркур дете среће, не воли трачарења има више среће него памети, увек погађа тачан одговор не зато што зна већ једноставно има среће. Обожава путовања, комуникацију, и провод!

Како ће се овај Меркур осетити знакови хороскопа:

Прочитајте још: Да ли партнеру треба признати превару? Психолог саветује да добро размислите због ЈЕДНОГ разлога

Ован - велики успех у каријери. Искористите његов транзит за све врсте уговора, сарадња са странцима биће наглашена и кроз ту сарадњу следује вам новац-капитал. Срећно!

Бик - послушајте савет тј ослоните се на особу која жели да вам помогне јер вам доноси успех.

Близанци -однос са партнером вам је наглашен. Пуно комуникација, разумевања и лепих тренутака кроз краће али слатко путовање.

Прочитајте још: Свака веза пролази кроз ПЕТ ФАЗА, али већина парова остане заглављено у ТРЕЋОЈ

Рак - вама је наглашена породица и непосредно окружење. Лепе вибрације ћете осећати. Овај Меркур вама прија и рационално приступате свему.

Лав - љубав и само љубав. Ако сте слободни ступате у однос са млађом особом или вас контактира особа из прошлости. Заузети ће имати диван љубавни однос са партнером.

Девица - критички приступ свему сада се неће десити. Меркур у Стрелцу вас опушта, почињете да уживате без стреса и напетости. Вама овај транзит Меркура доноси умно опуштање.

Прочитајте још: Да ли партнеру треба признати превару? Психолог саветује да добро размислите због ЈЕДНОГ разлога

Вага - нови пословни пројекти који ће уско бити повезани са странцима. Велики успех вам предстоји на пољу каријере. Бенефити ће се показати кроз наредна два месеца.

Шкорпија - дефинитивно са овим Меркуром одиграјте игру на срећу нпр Лото. Срећа је ту иза ћошка и смеши вам се! Овај транзит буди у вама енергију провода, смеха и забаве. Правац са пријатељима и вољеном особом у провод.

Прочитајте још: САНДРА БУЛОК сјајна и у шестој деценији: Глумица обукла одело боје коју ћемо виђати све више (ФОТО)

Стрелац - ви уживате буквално са овим Меркуром! То је енергија која иначе живи у вама, полетни сте, имате сто идеја, волите живот и људе. Немојте спутавати у себи овај диван полет већ све што сада замислите можете да и остварите. Само напред!

Јарац - вас енергија овог Меркура буни. Он воли да прича а вам то ствара конфузију. Слободно држите своје мисли само за себе. 

Водолија - пријатељство вам је наглашено у уживате у успеху својих пријатеља. Предстоји вам упознавање нове особе или кроз друштвене мреже или кроз краће путовање.

Рибе - вама предстоји јако успешан период ако послушате савете јако успешне и утицајне особе . На вама је избор.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas