Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Хороскоп за среду, 12. јул: Један знак треба да СУЗДРЖИ ОД НЕПРОМИШЉЕНИХ ОДЛУКА, другом ће све ИЋИ КАО ПО ЛОЈУ

Сазнајте како су вам звезде наклоњене ове среде

1689152996_shutterstock_2187950327.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Дневни хороскоп за 12. јул 2023. године, ево шта вам звезде кажу када су у питању љубав, посао и здравље!

ОВАН

Дневни хороскоп за 12. јул 2023. године саветује Овнове да се исконтролишу и уздрже од непромишљених поступака. Немојте да се свађате са партнером, вреди да се потрудите да сачувате мир. Очекујте издатке, али се потрудите да се не нервирате. Ускоро ће се поправити финансијска ситуација. Могуће алергије.

БИК

Бику све "као по лоју", пуца од креативности и добрих идеја. Могуће је да ћете обновити неке старе везе и склопити нова познанства. Учите на грешкама других, анализирате туђа искуства, а то је најбољи начин. Склони сте трошкарењу. Покушајте да се уздржите од непотребних куповина, имате трошкове у будућности. Уносите више воде.

БЛИЗАНЦИ

Добар дан да урадите неке важне и не баш лаке ствари, све вам иде од руке. Доносите одлуке које се тичу будућности, укључујући и далеку, очекујте занимљиве и конструктивне разговоре са партнером. Слободни Близанци у потрази за авантуром. Финансијска ситуација ће се значајно побољшати. Пуни сте енергије.

РАК

Данас је важно да верујете у себе, да наступите самостално, да не чекате одобрење и подршку. Ако се овако поставите на послу, очекујте помак у односу са надређенима. Друга половина дана доноси тешке разговоре са партнером. Ипак, заједно ћете доћи до компромиса. Умор вас сустиже, више спавајте. 

ЛАВ

Плодоносан дан за Лавове, савршен за озбиљне послове и решавање важних питања. Намећете се као лидер у колективу, чак вас и искусније колеге слушају. Партнер жели да вам удовољи, али још није спреман на велике промене које предлажете. Будите стрпљиви. Слободни Лавови заводе са лакоћом. Осећате се добро. 

ДЕВИЦА

Дневни хороскоп за 12. јул 2023. упозорава Девице да буду опрезне, велика је вероватноћа да ћете направити неку грешку на послу, а коју ћете дуго исправљати. Они у дужој вези наилазе на проблеме. Логика и здрав разум ће вам помоћи да донесете праву одлуку. Постоји опасност да заборавите нешто важно, изгубите вредне ствари или документа. 

ВАГА

Данашњи дан је за Вагу прилично стресан, не слажете се добро са колективом. Расположење вам се лако мења, довољна је ситница да вас избаци из равнотеже и почнете да се нервирате. Ако сте у прилици, отпутујте. Расположење ће вам побољшати и шопинг. Могући су болови у леђима, посебно доњем делу. Потребна вам је физичка активност.

ШКОРПИЈА

Што је више људи око вас, то се ви боље осећате. Где год да се појавите, у центру сте пажње. Могућа су романтична познанства, само се отворите према новим људима и дозволите им да вам покажу своје право лице. Бивша љубав покушава да вам се врати у живот, али то није добра идеја. Здравље је добро.

СТРЕЛАЦ

Уз минималан напор можете да постигнете максималан успех. Искористите повољан тренутак да завршите важне ствари које сте раније започели, да добијете одговоре на питања која вас већ дуго муче. Пријатељски и романтични састанци пролазе добро, комуникација са вољеном особом ће вас орасположити. Повољан дан за велике куповине.

ЈАРАЦ

Прва половина дана неће бити баш успешна. Напети сте и своју нервозу преносите на колеге. Посао који је требало да завршите, мораћете да одложите. Слободни Јарчеви имају удварача. Будите спремни да "одрешите кесу", могући су кварови у кући. Заузете очекују пријатна изненађења. Здравље је добро, али би требало да поправите исхрану.

ВОДОЛИЈА

Данас сте посебно осетљиви, оштро реагујете на безазлене примедбе. Најбоље би било да се бавите пословима који не захтевају рад у колективу. Слободне Водолије улазе у авантуру која би могла да има леп наставак. Заузети на прекретници. Проблем у вези не можете више да игноришете. Време је за озбиљан разговор. Нервоза и напетост. 

РИБЕ

Дневни хороскоп за 12. јул 2023. године саветује Рибе да "не наседају" на провокације. Постоји љубомора у вашем колективу, некима сте "трн у оку": Будите достојанствени и не упуштајте се у њихове игре. Слободне Рибе размишљају о особи која им се допада - да ли направити први корак? Звезде вам пружају подршку. Осећате се добро.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas