· · Коментари: 0

Хороскоп за среду, 20. април: Водолије окружују "НЕПРИЈАТЕЉИ", а Девицама је дан ИДЕАЛАН за куповину

Ваш дневни хороскоп за 20. април 2022. је овде са астролошком прогнозом за све знакове зодијака

1650396395_pjimage--92-.jpg
Фото: Unsplash

Ован

За вас је тренутно све посао и мало забаве. Желите да зарадите новац, одмах и све ваше радње иду ка томе. Месец улази у хороскопски знак Јарца, у сектор ваше каријере и друштвеног статуса. Очекујте прилику на послу која може да да нови полет вашој каријери.

Бик

У одличној сте позицији да стекнете неко знање и да напредујете у каријери или на личном нивоу. Месец улази у хороскопски знак Јарца, образовни сектор.  Ако волите да учите и уживате у часовима који укључују уметност или чак кувања, организовања или самопомоћи, наредних неколико дана савршени су за пријаву и уживање у области по вашем избору.

Близанци

Морате ићи за оним што желите у животу, Близанци, и то је зато што вам ствари неће доћи тек тако. Месец улази у хороскопски знак Јарца, вашу соларну кућу заједничких ресурса. Имате дивну прилику да откријете скривене драгуље информација које вам омогућавају да проширите свој домет. Покретање бизниса или повратак у школу? Ви бирате.

Прочитајте још: СУНЦЕ У КОЊУКЦИЈИ СА УРАНОМ: Многи ће доживети дуго очекивано ОСЛОБОЂЕЊЕ, али једне ствари морате да се ЧУВАТЕ

Рак

Носиш своје срце у рукаву и сада је одлично време да почнеш да провераваш могућности за партнерство. Месец улази у хороскопски знак Јарца, вашу соларну кућу обавеза. Ово је сјајно време да почнете са садњом семена да бисте видели ко је такође заинтересован за неку врсту пројекта или врсте добротворног рада који вам је на срцу и сматрате да је од користи за неки циљ.

Лав

Које задатке знате да треба да обавите, али сте предуго одлагали? Месец улази у хороскопски знак Јарца, вашу соларну кућу дневних обавеза. Ово је дан да означите ствари са своје листе обавеза и да почнете да се фокусирате на оптималну продуктивност. Ниједан задатак не може бити премали или велики, а ако сматрате да га мора обавити неко други, искористите наредних неколико дана да позовете ту особу.

Девица

Ово је дивно време да прошетате по уметничкој радњи, локалном расаднику или продавници за уређење дома да бисте добили идеје за украшавање.  Месец улази у хороскопски знак Јарца, ваш сектор страсти и креативности. Можда ћете пронаћи савршену „уради сам“ идеју за лето коју можете почети да планирате.

Прочитајте још: Хајде да причамо о АНЂЕОСКОМ БРОЈУ 1144: Шаље вам јасну поруку која ДОНОСИ ПРОМЕНУ у ваш живот

Вага

Увек постоји разлог за славље љубави, окупите се са породицом и рођацима и проведите опуштено време у дружењу и смеху. Месец улази у хороскопски знак Јарца, ваш сектор куће и породице. Можда бисте желели да имате редовније вечере са породицом или неку нову рутину која вам омогућава да се чешће састајете. Будите иницијатор идеје и оживите је.

Шкорпија

Можете деловати као нервозни ако нисте свесни утицаја које ваше речи и поверење могу имати на друге. Месец улази у хороскопски знак Јарца, ваш сектор комуникације. Не волите да вређате друге, али постоји танка линија где ваша искреност то може учинити без ваше намере.  Дакле, данас будите мало опрезнији и обратите пажњу на своју публику, укључујући говор тела када делите своје савете и мудрост. Понекад оно што треба да се каже може се најбоље извести када је право време и када је слушалац спреман.

Стрелац

Напорно вам је на послу, али ако желите да зарадите више, ово је време да се стиснете и дођете до тога.  Месец улази у хороскопски знак Јарца, ваш сектор новца. Оно што сејете, то ћете и жњети, имаћете продуктивну и профитабилну недељу.

Прочитајте још: Ови хороскопски знаци важе за НАЈПОУЗДАНИЈЕ ПРИЈАТЕЉЕ! Забавни и одани, они вас никад неће напустити кад је тешко

Јарац

Никада није касно да се вратите на факултет или да одлучите да желите да студирате одређени предмет.  Месец улази у ваш хороскопски знак и ваш сектор личног развоја. Ограничени сте само колико и ваш начин размишљања, па ако имате жељу да се бавите нечим, погурајте се мало да идете за оним што желите од живота. 

Водолија

Морате држати четворо очију отворено. Месец улази у хороскопски знак Јарца, вашу соларну кућу скривених непријатеља. И, ово би могли бити ваши духовни водичи који вам долазе да вам дају савет или мудрост у некој ситуацији. Или можете бити прималац визије од пријатеља и схватити да је важно да они знају шта сте замислили.

Рибе

Време је да изађете и упознате нове људе, чак и ако вам је "глупо". Увек је лепо упознати некога на кафи и ћаскању. Месец улази у хороскопски знак Јарца, вашу соларну кућу пријатељства. Врата се широм отварају да бисте проширили своју мрежу пријатеља.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.