Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЕНЕРГИЈА

Хајде да причамо о АНЂЕОСКОМ БРОЈУ 1144: Шаље вам јасну поруку која ДОНОСИ ПРОМЕНУ у ваш живот

Можда ћете видети овај број након састанка

1650299196_elizabeth-kay-GlDo_QI_tTE-unsplash.jpg
Фото: Unsplash
Oglas

Управо си имала одличан први састанак. Смејала си се, поцрвенела, а време је само пролетело. Док излазите из ресторана, погледаш у телефон, по први пут целе ноћи (јер је било тако добро) и екран вашег телефона светли са временом: 23:44. Застанеш на тренутак: Чекај, шта то значи? Да ли универзум покушава нешто да ми каже? Да, тај број 1144 није био само знак да сте касно изашли; то је била порука! 

Шта су анђеоски бројеви?

Анђеоски бројеви су низови који понављају број више пута (као 1111 или 666 ); датум или број који је значајан за вас (као што је ваш рођендан или срећни број вашег преминулог ујака), или било који палиндромски број (као 121). Сваки низ бројева има свој значај, али сваки анђеоски број треба да сигнализира да примате поруку од својих водича.

Прочитајте још: СУНЦЕ У КОЊУКЦИЈИ СА УРАНОМ: Многи ће доживети дуго очекивано ОСЛОБОЂЕЊЕ, али једне ствари морате да се ЧУВАТЕ

Шта значи анђеоски број 1144?

1144 је комбинација јединица и четворки. Засебно, ови бројеви сами по себи имају посебна значења .

Један је симбол јединства и поравнања. Сматра се да је то један од најмоћнијих бројева, „божји број“ и добар знак.

Четири је сигуран број стабилизације и посвећености, и знак да се склоните и разјасните своје приоритете.

Заједно, са оба броја који се понављају и један поред другог, 1144 је симбол потребе да разумете како да комбинујете или уравнотежите духовно и материјално.

Уочавање 1144 указује на потребу за признањем да да, све је у божанском поретку и у вашу корист, али можете учинити процес много глаткијим ако своје овоземаљске послове држите под контролом, посебно своје ментално, емоционално, физичко и духовно здравље.

Шта треба да урадите ако наставите да виђате 1144?

Ако и даље видите број 1144, одвојите мало времена да разјасните своје приоритете! Запишите чему сте посвећени и од чега се нећете поколебати, без обзира шта (или ко) вам се нађе на путу. Разјасните где се налазите ментално, емоционално, физички и духовно и тежите свим областима које изгледају хаотично или недостају.

Ово је ваш живот и све што долази споља – било да је то анђеоски број или нова љубав – ту је да вам помогне да научите, растете, еволуирате и верујете себи. Искористите сваку прилику да се уверите у себе и знајте да сте вођени и вољени чак и када је то тешко видети!

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas