Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

СУНЦЕ У КОНЈУКЦИЈИ СА УРАНОМ: Многи ће доживети дуго очекивано ОСЛОБОЂЕЊЕ, али једне ствари морате да се ЧУВАТЕ

Сунце прелази у знак Бика 20. априла и остаје до 10. маја и биће у коњукцији са Ураном

1650285144_joao-ferreira-pvk6sp8fbdI-unsplash.jpg
Фото: Унспласх
Oglas

Коњукција сама по себи је изазован аспект. Људи који имају ову коњукцију су увек за акцију, ненормално сигурни у себе, у тренутку доносе одлуку или мењају правац/ток неког догађаја. Покреће их изненадна и бурна енергија. Све се дешава изненада (Уран) и у тренутку! Ови људи управљају својом будућношћу- они праве свој пут!

Прочитајте још: ШТА ЈЕ МОЈ ПОДЗНАК? Астролошко објашњење зашто је то тако важно када је у питању хороскоп

У наредном периоду можете да очекујете муњевите промене попут урагана тамо где вам се налази Уран у наталним картама или поље Водолије. Све оне ствари које држите накупљене у себи, није битно да ли су лепе или ружне оне излазе бурно на површину. Ова коњукција са Ураном их тера на површину. Али неће бити припреме већ само БУМ!

Прво ће ствари кренути на површину у жељеном правцу и онда само мењају правац и ваш живот креће неочивано другим смером. Све ће бити изненада и нагло, али без страха јер је то Уран и ви само треба да ухватите овај талас и пуном снагом напред! Живот никада није досадан и праволинијски а за то се увек побрине Уран!

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas