Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Хороскоп за среду, 9. август: Вагама предстоји КРАЋЕ ПУТОВАЊЕ, Јарчеви морају бити опрезни ЗА ВОЛАНОМ

Погледајте како ће вам звезде бити наклоњене ове среде

1691564826_shutterstock_2271630247-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

НАПОМЕНА: Обавезно прочитајте шта вам пише у подзнаку (асценденту), како бисте добили комплетну астролошку слику о дневном утицају планета на ваш хороскопски знак, односно о дневном хороскопу.

Ован

Аспекти Месеца у Близанцима са вашим сувладаоцем Плутоном у астролошком пољу каријере, у поподневним сатима, подстичу вас на акцију. Позиција Нептуна, планете инспирације, одговара вам ако се бавите уметношћу, науком, фармацијом, археологијом.

Бик

Месец пре подне прелази преко Урана у вашем знаку, доносећи вам сјајне идеје, али и опасност од струје. Већ по подне, прави добар аспект са вашим владаоцем Венером, симболом новца, доносећи договор о новом послу уметницима, нарочито глумцима.

Близанци

Ваш владалац Меркур у астролошком пољу приватности, под упливом Месеца, који управља вашим пословима, доноси вам зараду, нарочито ако сте приватник. Секстил са Нептуном, владаоцем поља каријере, најављује успех уметницима, нарочито писцима.

Рак

Ваш владалац Месец, симбол маште и инспирације, у астролошкој кући подсвести али и препрека, под утицајем Сатурна, планете органичења из поља каријере, успорава реализацију сарадње са странцима. Променљиво расположење.

Лав

Месец над некретницом Алгол под упливом ретроградне Венере из вашег знака, подстиче љубомору емотивног партнера, али и жена из ваше околине. Планета бизниса, Меркур, прави добар аспект са Нептуном у пољу новца, доносећи зараду глумцима и спортистима.

Девица

Месец, који управља вашим друштвеним животом и плановима, у астролошкој кући каријере, под утицајем Нептуна и Плутона, одговара вам ако се бавите креативним занимањем или сте преко посла присутни у јавности. Променљиво расположење.

Вага

Венера, планета љубави и посла, која управља вашим знаком, у квадрату са Месецом над фиксном звездом Алгол у астролошком пољу финансија, подстиче посесивност емотивног партнера, али вам доноси новчане добитке. Могућ одлазак на службени пут.

Шкорпија

Због позиције Месеца, симбола емоција, близу некретнице Алгол, под упливом ретроградне Венере, партнер може бити склон претераном испољавању емоција. Тригон са вашим владаоцем Плутоном, планетом моћи и богатства, доноси вам нове послове.

Стрелац

Позиције Месеца близу фиксне звезде Алгол и Сатурна у астролошком пољу приватног живота, доносе расправе са емотивним партнером и члановима породице. Секстил са вашим сувладаоцем Нептуном, погодује вам ако сте преко посла присутни у јавности.

Јарац

Коњункција Урана и Месеца над Алголом у астролошкој кући креативности, пре подне, доноси сјајне идеје уметницима рођеним пред крај знака. Ваш владалац Сатурн, под упливом Месеца који поподне прелази у Близанце, упозорава на опрез за воланом.

Водолија

Аспекти Месеца над Алголом опомињу на опрез приликом руковања електричним уређајима. Спој вашег владаоца Урана и Месеца доноси вам сјајне шансе, када се ради о купопродаји некретнина. Сусрет с неким коме сте већ дуже време опсесија.

Рибе

Ваш владалац, Нептун, планета маште и илузија, под упливом Месеца из Близанаца, у поподневним сатима доноси надахнуће и мотивацију уметницима и научницима. Могуће су расправе са шефовима, вољеном особом и млађим члановима породице.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas