· · Коментари: 0
АСТРО

Хороскоп за суботу, 16. октобар 2021. године: Стрелцу ће да "КАПНЕ" НОВАЦ, а вагама избија ХАОС на љубавном плану

Данашњи хороскоп упозорава јарчеве да буду на опрезу.

1633954399_clock-g9e4e95ae5_1920.jpg
ФОТО: Пиксабеј

Ован

Под великим сте притиском и од вас се очекује да спроведете не баш популарне мере. Својим присуством нећете успети да спречите жустре расправе у којима ће бити и тешких речи. Заузмите став и без пуно речи саопштите шта имате, охрабрује вас данашњи хороскоп.

Бик

Имате превише идеја како да унапредите свој живот, али ни једна није довољно јака да бисте се коначно одлучили. У том колебању пролази време, а данас ћете схватити колико је тога већ пропуштено. Можда вам је неко украо план и већ увелико спровео у дело.

Шкорпије неодлучне, не могу да донесу одлуку и стварају себи проблем

Близанци

Особа са којом сарађујете доноси одлуку која вас збуњује. Нисте сигурни шта је прави узрок томе па улудо трошите сате преиспитујући своју одговорност. Пре него што зароните у море блиге, узмите у обзир да туђе одлуке нису ваша одговорност.

Рак

Дневни хороскоп вас упозорава на брзоплетост, па због тога није добар тренутак за било какве коначне одлуке, нарочито ако се односе на породичне, брачне или љубавне односе. Осим тога, чувајте се превараната, нарочито ако имате било каква посла с купопродајом некретнина.

Прочитајте још: Жена овог хороскопског знака је ЖИВА ВАТРА! Ево шта је за њу права љубав

Лав

Уколико се нађете у прилици да потпишете нека документа, будите опрезни јер вам се може поткрасти грешка коју касније нећете моћи да исправите. Ваше променљиво расположење може збунити партнера и навести га да помисли да га више не волите.

Водолије успешно завршавају административне послове

Девица

У центру пажње је партнер, било да је у питању љубав или пословни однос. Од вас се очекује велика толеранција, а то вам не полази за руком. Вишак енергије утрошите на физичке активности, тиме ћете разбистрити мисли и успут смислити нову стратегију.

Вага

Љубавни живот је у центру пажње. Главна тема су лажи или прећуткивања, било да су ваше или вољене особе. Неизвесност исхода може проузроковати велику непријатност због које ћете се осећати чак и болесно. Савладајте страхове јер криза је пролазна.

Шкорпија

Ваш данашњи хороскоп упозорава да је ово један од оних дана када вам се чини да је најбоље да преспавате. Прави разлог таквом расположењу лежи у чињеници да вас мучи велика неодлучност због које не успевате да се определите и донесете праву одлуку којом бисте избегли агонију.

Прочитајте још: Ове хороскопске комбинације су ИДЕАЛНИ РОДИТЕЉИ! Ко би рекао...

Стрелац

Добијате вест о додатном приходу на који нисте рачунали. То је довољан разлог да се наоружате новом мотивацијом и прионете на посао још полетније. Не затрпавајте се преко рационалних могућности како вам све не би, на крају, пресело, каже данашњи хороскоп.

Јарац

Данас будите на великом опрезу. Одређене информације не допиру на прави начин до вас па ви нисте у доброј позицији да сагледате све ризике који вас вребају и које морате да урачунате пре него што донесете коначну одлуку.

Интуитивне рибе треба да прате знакове поред пута

Водолија

На разне начине се бавите правним и папиролошким пословима. Ваше организаторске способности долазе до изражаја јер су то воде у којима ви савршено пливате. Оваква динамика ће вам на кратко скренути мисли с љубавних проблема.

Рибе

Добијате информацију која носи путоказ у ком смеру треба да иде ваш професионални развој. На први поглед то вам не делује примамљиво, али у будућности се могу развити у сјајне могућности. Не пропуштајте прилику, останите у игри.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.