Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ХОРОСКОПСКИ ЗНАКОВИ

Жена овог хороскопског знака је ЖИВА ВАТРА! Ево шта је за њу права љубав

Отвореност и искреност ове жене су легендарне – као и брбљивост и нетактичност.

1633900609_Depositphotos_413462272_S.jpg
Фото: Depositphotos
Oglas

Називају је трагачицом за истином и мудрим философом због радознале природе и чињенице да је стално у потрази за новим знањима и открићима. Њене особине су да је позитивна, насмејана, пуна живота, ведра, забавна, шармантна, брбљава, непоколебљива, одважна - реч је о жени стрелцу.

Прочитајте још: Месечни хороскоп до 22. октобра: Вагу ЛАЖУ, Бик је окружен НЕВЕРОМ, а једна знак деобија ШАНСУ ЖИВОТА

Жену стрелца фасцинирају је многе ствари, нарочито нова и контроверзна подручја у религији, етици и филозофији. Презире ограничавања патиме и било какве наметнуте распореде и правила, она мора да има флексибилност и могућност мењања ствари како јој одговара. Као и сви, има мана, а њене су најчешће немарност, неосетљивост, површност.

Опчињена је животом, али блага у страстима, умерено се узбуђује, а исто тако и стишава. 

Поседује изразито благу, отворену и дечачку нарав, ведар и ватрен дух што уз моралне особине чини предивну личност пуну ентузијазма, која слепо верује у своју добру судбину. Отвореност и искреност жене стрелца је исто тако легендарна као и брбљивост и нетактичност.

Прочитајте још: Када се завршава ретроградни Меркур? Чувајте се ТРИ датума у октобру, а онда следи УСПЕХ

Опчињена је животом, али блага у страстима, умерено се узбуђује, а исто тако и стишава. Тежи новотаријама и путовањима, поготово у егзотичне крајеве, а најсрећнија је кад живот претвори у спорт и забаву. Елемент ризика такође изазива и узбуђује стрелца, воли брзину, путовања авионом и брзе аутомобиле.

Надарена је за професије које остављају велику слободу кретања, које омогућују разноврсност и које држе у сталној акцији. Успешна је као трговачки путник, туристички водич, банкар или спортиста.

Често се боји интимности па за њих љубав често процвета из пријатељства и животни пратитељ обично јој је и најбољи пријатељ.

Жена стрелац и љубав

Љубав је вечита мистерија за жену стрелца. Стога на љубав у исто време гледа као на награду за којом чезне и као на највредније благо које скрива. Често се боји интимности па за њих љубав често процвета из пријатељства и животни пратитељ обично јој је и најбољи пријатељ.

Прочитајте још: Ретроградни Меркур враћа СТАРУ ЉУБАВ и бивше пријатеље: Ослоните се на ИНТУИЦИЈУ

Не воли монотонију па стога мирне кућне вечери проведене испред телевизора нису њен појам идеалне везе. Живот жели да дели са неким са киме ће ментално и физички бити равноправна, односно жели начитаног партнера спремног на бројна путовања јер жена стрелац обожава да путује.

Лако се може одати разузданости и лутању од партнера до партнера, а кадра је одржавати по неколико веза истовремено.

Жена стрелац је на љубавном плану страствена пустоловка, а њени снажни импулси и природна радозналост наводе је да наново и истим жаром креће у љубавна истраживања. Лако се може одати разузданости и лутању од партнера до партнера, а кадра је одржавати по неколико веза истовремено.

Истооврмено, она је у стању лити суза над тужним романом и влажних очију читати поезију. Искреност коју носи у себи претпоставља такво понашање и код других, па кад се догоди да ју преваре биће крајње погођена јер је њено срце, упркос запањујућој стрелчевој логици, незаштићено и рањиво.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas