Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ове хороскопске комбинације су ИДЕАЛНИ РОДИТЕЉИ! Ко би рекао...

Да ли знате у којим се комбинацијама Зодијака рађају најлепши малишани?

1633602143_nole.JPG
Фото: Принтсцреен Yоутубе
Oglas

Астролози кажу да на изглед и шарм беба могу утицати не само генетика и васпитање, већ и знак Зодијака под којим су рођени његови родитељи.

Према хороскопу, ова три пара су идеални родитељи.

Две ваге

Ваге су можда једне од најлепших знакова зодијака. Оне су лепе, шармантне, дипломате. Лепо се изражавају и једноставно њима је урођено да буду даме и господини. Дете Вага ће од родитеља покупити лепоту, шарм, биће елоквентно.

Од малема ова деца показују велики таленат лепо, складно а опет дамски и урбано. Не задају родитељима пуно мука што се тиче несташлука али зато њихова питања и под питања и дипломатска црта која се од малена провлачи родитељима задаје слатке "муке".

Лав и Девица

Господска лепота и сурови перфекционизам. Свакако лепа деца, са савршеним цртама лица али исто тако са савршеним "мозгом" који имају велики его. Такав ментални склоп даје велие школе, велика образовања али и јаку борбену црту.

Са овом децом није лако....Од малена су свесни себе, својих потреба, циљева и свог окружења. Задају себи велике планове и док их не остваре неће се смирити. Исто тако је и када су мала, у гири, у односу са родиетљима. 

Дају пуно али траже пуно.

 

Рибе и Бик

Комбинација дубоке емпатије са јаким осећајем за правду, породицу и дом. Ова деца су мирне нарави, воле дом и породицу и јако су везани за своје родитеље. Међутим, ако им неко дирне њихово породично "гнездо" тада као да им неко замаше црвеном марамом и тада показују сву своју јачину тела као и духовну јачину.

Деца која ће све дати да остану на породичном огњишту, која су вредна и радана склона уметности и велики борци за животиње. Имају јаку емпатију и када воле воле свим срцем!

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas