Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Хороскоп за уторак, 13.јун: Крајње је време да Близанци нађу сродну душу, Рак се осећа страшно усамљено, а њих ЧЕКА СРЕЋА

13. јун ће бити дан пун препрека за већину знакова зодијака

1686645144_sHUTTER-HOROSKOP-NASLOVNA.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН

Посао: Овај радни дан доноси Овновима бројне активности, нарочито што се тиче комуникације и важних састанака са пословним партнерима и сарадницима. Неће ићи све глатко, стога се потрудите да упадате у озбиљније вербалне конфликте.

Љубав: Добар је период за дружење, за изласке провод и уживање, али, савет је да не претерујте.

Здравље: Одлично.

БИК

Посао: Могуће су промене планова у тренутку али и више ситуација у којима се могу наметати брзе одлуке, па би савет био да покушате да их ако је могуће избегнете.

Љубав: Требало би да сте извукли одређене поуке из љубавне прошлости, и нема разлога да вас и даље оптерећују поједине ситнице.

Здравље: Могућа несаница.

БЛИЗАНЦИ

Посао: Постоји могућност да у постојећим договорима и уговорима дође до неких недефинисаних ситуација, потеза и неких врста покушаја манипулације.

Љубав: Уколико сте слободни, препоручује се излазак, дружење са пријатељима или јаче активности на друштвеним мрежама.

Здравље: Могуће стомачне тегобе.

РАК

Посао: Иако вас и током овог дана очекују бројне обавезе, савет је да се боље организујете, јер ће вам концентрација бити у паду.

Љубав: Ваша расејаност и недостатак фокуса, могу се одразити и на љубавне релације, па се можете осећати помало запостављено и усамљено.

Здравље: Променљиво расположење.

ЛАВ

Посао: Висок ниво мотивације и позитивне енергије даје вам одличну основу да себи високо поставите циљеве, ма колико вас поједини сарадници нервирали или кочили успећете да се наметнете.

Љубав: Без неких битнијих промена на вашем љубавном хоризонту. Трудите се да одржите какав такав склад међу вама.

Здравље: Врло добро.

ДЕВИЦА

Посао: Мораћете се прилагођавати новим програмима, што вам може створити доста напетости и нервозе јер ће извесно довести и до застоја.

Љубав: Можда нисте у свом најбољем љубавном елементу, али то не значи да се требате препустити потпуној летаргији.

Здравље: Потребно је да направите баланс између обавеза и одмора.

ВАГА

Посао: Бићете данас буквално затрпани послом и нећете моћи да постигнете планиране ствари да обавите онако како сте замислили.

Љубав: Немојте дозволити да вас бес и импулсивност уведу у нека понашања због којих бисте жалили касније.

Здравље: Избегавајте нагле физичке покрете.

ШКОРПИЈА

Посао: Доста напоран дан је пред Шкорпијама. Обавезе ће се само гомилати, што вас може додатно чинити нервозним и не баш лаким за сарадњу. Прегураћете ви све то.

Љубав: Вероватно вам неће остати много слободног времена за љубавне проблеме па можете да очекујете критике са друге стране.

Здравље: Могућа осетљивост бубрега.

СТРЕЛАЦ

Посао: Ви ћете се максимално трудити да све завршите у планираним роковима, али они око вас неће. И онда ће долазити до размимоилажења и до проблема у обављању посла.

Љубав: Потенцијално незадовољство драге особе покушајте да ублажите на суптилан начин, иако вам то није јача страна.

Здравље: Пад енергије.

ЈАРАЦ

Посао: Доста рада и обавеза вас чека, енергија је на оптималном нивоу, па уз мало уложеног напора можете све постићи.

Љубав: Дешавања на вашем љубавном хоризонту, данас се највероватније неће много разликовати од онога што сте имали у претходном периоду. Углавном је све под контролом.

Здравље: Могућа главобоља.

ВОДОЛИЈА

Посао: Постоји могућности да се затрпате послом и да не знате на коју ћете страну најпре. Боље је да урадите мање ствари али квалитетније, него да сваштарите па да на крају не урадите ништа.

Љубав: Најбоље би било да данас иницијативу препустите другој страни, могуће је да вас пријатно изненади.

Здравље: Пажљиво рукујте са оштрим предметима.

РИБЕ

Посао: Код већине Риба на пословном плану све ће ићи тромо и успорено, а комуникација ће бити нејасна и конфузна, или ће бар вама тако да се чини.

Љубав: Потрудите се да не реагујете на сваку ситницу која вам се не свиђа у сфери љубави.

Здравље: Довољно се одмарајте.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas