· · Коментари: 0
АСТРО

Хороскоп за уторак, 17. мај: Биковима ФИНАНСИЈЕ у првом плану, Ракови НЕРВОЗНИ без потребе

Дневни хороскоп саветује Ваге да се окрену интроспекцији

1652703101_ruben-ramirez-hglwfa4kj_o-unsplash.jpg
Фото: Unsplash

Ован

Без обзира на све што сте планирали, будите спремни да одложите већину активности. Преценили сте своје могућности, па хтели ви то или не, бићете принуђени да део одговорности препустите блиским сарадницима. Искористите ово за кратак предах.

Бик

Финансијска питања су у првом плану јер су изостали резултати на које сте безрезервно рачунали. Ово је увод у период стагнације, па је за вас боље да се правовремено припремите. Стрпљење и упорност вам нису јача страна, а данас су тако неопходни.

Близанци

Око вас се гомила негативна енергија коју сте ви покренули. Чини вам се да вас окружење исцрпљује, а занемарујете то да и ви њих, својим зановетањима, оптерећујете. Не заборавите, оно што стиже до вас је сразмерно оном што дајете.

Прочитајте још: Шта је МЕСЕЦ ЈАГОДЕ? Биће посебно близу, а ево за шта је ово време идеално

Рак

Превише сте увредљиви. Љутња штети вашем имиџу јер мало људи разуме да иза тога кријете рањивост. Дан је такав да је боље да се окренете љубавном плану или породици. Мало разоноде и дружење с особама које вас воле, вашој души учиниће чуда.

Лав

Добијате вест која је, практично, путоказ. Свесни сте да вам та информација указује куда идете даље, али вам није јасно шта је крајњи циљ. Прихватите изазов, а времену препустите да вам донесе одговоре на сва питања која вас данас муче.

Девица

Обузети сте пословним проблемима. Ипак, то није поље на коме можете очекивати битна дешавања. У центру пажње треба да буде један члан породице, јер, од њега стиже велика подршка која ће вас ганути. Пажљиво осмислите како ћете захвалити.

Прочитајте још: Јупитер улази у знак Овна 10. маја после 12 година: Велика срећа очекује ове хороскопске знакове

Вага

Пре него што покушате да мењате окружење, порадите на себи. Неспоразуме решавате тако што покушавате да будете љубазни према свима који имају некакве захтеве од вас. Заборављате да удовољавање широј околини никад није захвално.

Шкорпија

Окружују вас људи који вам упорно говоре шта и како треба да радите. Иако нисте тражили туђе мишљење, полако али сигурно почињете да прихватате њихов модел понашања. Не личи на вас да мислите туђом главом, на време се дистанцирајте.

Стрелац

Прижељкујете конкретне ствари. Све око вас је досадно и не знате за шта да се ухватите и да то прогласите данашњом звездом водиљом. Посао вам је досадио, а ни у кући нису бољи односи. Не посустајте, меланхолија је пролазна, као и овај дан.

Прочитајте још: Све о ФИКСНИМ ЗНАЦИМА, лојалним пријатељима зодијака: Они УНОСЕ РАВНОТЕЖУ у хаотичне односе

Јарац

Повољан дан за истраживање и учење. Извесно је и то да ћете добити понуду да се прикључите у неку хуманитарну организацију где бисте се у потпуности исказали јер ваша комуникативност и убедљивост је за тај посао драгоцена.

Водолија

Покушавате да у свој посао унесете иновације о којима дуго размишљате. Чекате повољан тренутак да предлог о томе предочите људима који су одговорни за то. Не смете предуго чекати, преузмите иницијативу и најавите разговор.

Рибе

Повукли сте брзоплете потезе па сте се због тога нашли у привидно безизлазној ситуацији. Блефирање није успело па је пред вама непријатан разговор с претпостављеним лицем. Да бисте ублажили последице, добровољно преузмите одговорност и разрешите проблем.

БОНУС ВИДЕО:

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.