Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Све о ФИКСНИМ ЗНАЦИМА, лојалним пријатељима зодијака: Они УНОСЕ РАВНОТЕЖУ у хаотичне односе

Они су ти који ће вам увек помоћи да се крећете напред

1652258288_gustavo-torres-JwYsUx7JyuA-unsplash.jpg
Фото: Unsplash
Oglas

Вероватно знате свој Сунчев знак, али да ли знате модалитет свог знака? У астрологији, знаци зодијака су подељени у три категорије, које се називају квалитети или модалитети: кардинални, фиксни и променљиви знаци. Модалитети су један од начина да нам помогну да разумемо вибрацију сваког знака. Четири фиксна знака су Бик, Лав, Шкорпија и Водолија. Променљиви знаци су Близанци, Девица, Стрелац и Рибе, а кардинални знаци су Ован, Рак, Вага и Јарац.

Фиксни знаци падају усред сезоне — Бик усред пролећа, Лав у лето, Шкорпија у јесен и Водолија зими. Дакле, логично је да су они „стабилизатори“ зодијака. Фиксни знакови су најбољи пријатељи на које се увек можете ослонити, они који ће вам помоћи да се крећете и донети вам сладолед након раскида. Они су такође веома креативни, и када имају идеју, довешће је до краја. Посвећено и уметнички? Да, сјајни су!

Прочитајте још: ЛАСТ МИНУТЕ АКЦИЈА - ПРАВА АТРАКЦИЈА У WАYОУТ-У

Међутим, ови лојални знаци такође деле неколико не баш позитивних особина — наиме, они су тврдоглави. Ако су се одлучили, нема шансе да ћете их натерати да промене своје мишљење. Они ће се борити за своја уверења и скоро никада неће признати да греше.

Бик

Вероватно сте чули цитат: „Не качи се са биком или ћеш добити рогове.“ Ово је помало истина. Бик се споро љути, али када их убодете, виде црвено и нападају . Бик је стрпљив, љубазан, вредан и одан. Осим тога, они су ~сензуални~ и имају око за луксуз. Њихове вредне, уметничке вибрације надокнађују њихову тврдоглавост. Само не покушавајте да се свађате око боја.

Лав

Ове кул мачке и мачићи воле да започињу драму када им је досадно, али то је углавном само експеримент да се види какав ће бити исход. Да, Лавови су екстра, и поносни су на то. Њихова театралност 24/7 може некима бити мало превише, али њихова највећа предност су њихова великодушна, одана срца. Они су звезда сваког догађаја и одани пријатељ у срцу сваког друштвеног круга.

Прочитајте још: Како знати да ли сте ПРОМЕНЉИВ ХОРОСКОПСКИ ЗНАК и шта то значи за ваш живот

Шкорпија

Као једини фиксни водени знак, Шкорпије ће користити своје жаоке да се заштите од оних који би им могли наудити. Њихов интензитет размишљања и интуиција не могу се поредити ни са једним другим знаком. Ове страствене Шкорпије решавају проблеме и толико су јаке воље да се увек побрину да њихове листе обавеза буду довршене до савршенства. Њихова тајанствена природа чини их онима на које треба пазити. Не прелазите их!

Водолија

Као последњи фиксни знак зодијака, водоноша је организатор заједнице фиксних знакова. Водолија користи своју интелигенцију да развије своја уверења и подели их са светом. Када овај ваздушни знак формира идеал, видеће га као универзалну истину која се мора ширити. Ови хуманитарци су толико усредсређени на решавање свих светских проблема да могу да делују мало повучено, али цене своје блиске односе. 

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas