· · Коментари: 0
ЗВЕЗДЕ

Хороскоп Земље је САМОУБИЛАЧКИ, али указује на присуство СИЛЕ из СВЕМИРА

Земља је Бик под владавином Венере и на дану рођења су четири планете биле у овом знаку, али Месец представља љуску расу.

1601022985_earth-2254769_1280.jpg
Фото: Пиксабеј

Први октобар је светски Дан старих људи. Није чудно да се овај дан обележава баш у време када је транзитно Сунце у знаку Ваге, чиме се посебно активира овај астролошки знак, јер је планета која симболизује старе људе, Сатурн, егзалтирана у овом знаку.

Наиме, посебно појачано дејство Сатурна у Ваги у први план истиче све оно што он представља: судство, одлуку, судбину, мудрост, ограничења, сиромаштво, отуђеност, хладноћу...

Прочитаје још: Пандемија корона вируса ће трајати док МАРС не изађе из ОВНА, а тек онда следи СПЕКТАКЛ!

Симболика ове планете је бројна, а интересантно је то како се у животном стилу старих људи она препознаје. Како замишљамо старост? Зар она није баш све оно што Сатурн представља: тело је у енергетском паду, покрети су ограничени, мудрост је на врхунцу, окренутост прошлости, финансије су ограничене (некад до границе беде)...

Дан Земље је 22. април
Дан Земље и да се обележава 22. априла. Дакле, за астролошку анализу тог дана и онога шта су планете поручиле у том тренутку, гледамо 22. април 1970. године.
Посебно је занимљив Дан планете, јер...

Готово да не постоји датум у години који није проглашен даном у коме се обележава нешто.
Гледано из астролошког угла, интересантан је Дан планете Земље који се, сваке године, обележава 22. априла. Званично, то се чини од 2009. године, али све је почело још 1970. када су амерички еколошки активисти одлучили да се национална обука о животној средини назове

Месец је битан Фото:Депозит
Земља је Бик, под владавином Венере, али...

Постоје астролошка неслагања око тога који знак представља планету Земљу. Ипак, већина астролога је сложна око тога да је Земља Бик, под владавином Венере. Тог дана, када је први пут обележен Дан Земље, чак четири планете су биле у овом знаку. То се астролошки зове “стелијум” и обично указује на главни фокус и енергију која је наглашена у некој астролошкој карти.

Прочитаје још: Пандемија корона вируса ће трајати док МАРС не изађе из ОВНА, а тек онда следи СПЕКТАКЛ!

Хороскоп
Хороскоп Дана планете Земље нам даје много информација које треба да схватимо као савете. Осим самоубилачког понашања сваке цивилизације, он указује и на јаку вертикалу према космосу. Стелијум у Бику се налази у 10. пољу, које у наталној астрологији представља оца, а у овом случају може да се посматра као врховни творац. Постојање и присуство више интелигенције из свемира, чини се, потпуно је извесно.
Хороскоп Земље наглашава земљорадњу, али положај Шкорпије је самоубилачки!

Овај хороскоп наглашава земљорадњу, усеве, храну, природу, цвеће, идиличну ливаду. Када би то био нечији лични хороскоп, то би значило да особа треба да се бави обрадом земље, производњом хране или нечега што је у складу с природом. Али, ово је хороскоп који представља планету Земљу, па морамо да узмемо у обзир и положај Месеца који представља људску расу.

Човек својим делањем чини све супротно законима планете Земље и указује на уништење, али и свемир...

Његов положај у знаку Шкорпије је неповољан, самоубилачки и налази се у опозитном положају свим планетама у Бику. То значи, да човек својим делањем чини све супротно од оног што је у складу са природним законима планете Земље. Положај у Шкорпији представља смрт и уништење па то, осим смртности као природног људског циклуса, указује и на крајњи исход људске расе.

Прочитајте још: На корак до откривања НАЈВЕЋЕ МИСТЕРИЈЕ човечанства: Отворен ХАНГАР 1, а са њим истина о ВАНЗЕМАЉЦИМА

С друге стране, вести нису толико лоше, јер Шкорпија не симболизује само смрт већ и рађање из пепела. То је оно што већ знамо, цивилизације су настајале и нестајале. И наша ће једног дана нестати, јер природни циклус налаже да мора да се роди нова.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.