Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРЕДВИЂАЊА

Пандемија корона вируса ће трајати док МАРС не изађе из ОВНА, а тек онда следи СПЕКТАКЛ!

Астролози су предвидели да ће се планета побунити, али нису знали да је вирус тек почетак!

1600440634_Depositphotos_44564297_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

У годишњем специјалном издању "Трећег ока" ни један астролог није споменуо пандемију која је апсолутно обележила ову годину.

Како се догодило да, буквално, сви астролози превиде пандемију?

- То није чудно, ако се зна како се ради прогноза. Годишња прогноза је прилично незахвалан посао за сваког астролога.

Сузана Бан Фото: В.Данилов

Да бисте сагледали шта је то што долази, испред себе морате имати хороскопе држава, познатих лидера, познавати геополитичку ситуацију у свету, имати идеју у ком смеру нешто може ићи, па тек онда извести закључак - каже Сузана Бан, чувени астролог која је имала најтачнију прогнозу ове године.

Прочитајте још: МАРС креће ретроградно и ПРВИ ПУТ од фебруара СВЕ ће постати ЈАСНО

Сузана Бан је предвидела пад Мила Ђукановића о чему можете прочитати ОВДЕ.

Сви су предвидели да ће се планета побунити, али кроз елементарне непогоде, што вирус - јесте.

- Када видимо тешке аспекте који се односу на планету, помислићемо да стижу велики земљотреси или нешто слично везано за природу. Коме би пало на памет да ће се Земља затрести, живот на њој практично зауставити, а да ће узрок бити - вирус? Због тога никоме није пало на памет да нас у тежак циклус, у који цивилизацијски улазимо, уводи малени вирус - објашњава Сузана Бан.

Прочитајте још: У НОВЕМБРУ све ће изгледати као РУЖАН САН, границе ће почети да се отварају, а шта нас чека од НОВЕ ГОДИНЕ?!

Вирус доноси промене
Друго питање које се намеће је да ли је вирус "реч природе" или људских руку дело. Одговор је увек један: оно што је људском руком направљено - печат универзума.  Небитно је да ли је ковид 19 вештачки направљен или се природа наљутила. Резултат је исти, нужда нас тера на промене.

Нема астролога који не упозорава на то да се планета буни, међутим, сви помислимо на елементарне непогоде, климатске промене, вулкане, земљотресе...

Далеко смо од излаза...

- Што се тиче актуелних констелација, мислим да смо далеко од излаза. Наиме, оно што се на небу одигравало протекле зиме, ове јесени се, на неки начин, понавља - каже Бан.

Марс је симбол вируса

Разлика је у томе што је Марс, планета коју посматрам као симбол вируса, зимус када је букнула епидемија, био у Јарцу, знаку где је егзалтиран. На том месту, појачан Јупитером, Сатурном и Плутоном, добио је на снази и показао нам шта све може да изазове.

Прочитајте још: После 735 ГОДИНА: Среле су се ТРИ ПЛАНЕТЕ, стари свет ће се распасти и у ДЕЦЕМБРУ почиње НОВИ ПОРЕДАК

Истовремено, Сатурнов улазак у Водолију, у марту, заледио је сву симболику знака Водолије - друштвени живот, хумано друштво у целини. И не само то, егзактно, баш тог јутра када је ушао у Водолију и активирао квадрат с Ураном из Бика - огласио се кроз земљотрес који је погодио Загреб.

Од маја до јуна смо мислили да јењава, а онда је Марс ушао у Овна и постао брз, суров, јак.
Пандемија Фото: Пиксабеј

У периоду када је транзитни Марс ушао у знак Риба, од половине маја до краја јуна, понадали смо се да пандемија јењава, а онда, када је стигло топло време, уместо да се, како смо очекивали, све заврши, вирус је добио на снази - баш онаквој какву има Марс у Овну, брз, суров, јак.

Марс ће тек у јануару коначно ући у Бика.

- Најгоре је од свега што ће Марсов транзит у Овну, који је у току од краја јуна, потрајати све до јануара 2021, када ће ова планета коначно ући у Бика - истиче Сузана Бан.

Прочитајте још: Највише државника је рођено у ОВОМ знаку, а не презају ни од ОРУЖЈА!

До када ће вирус бити присутан?

- Резимираћу. Вирус ће, јачим или слабијим интензитетом, бити свеопште присутан до следећег пролећа. Јако неповољан период су јесен и зима, а децембар носи планетарне потресе, било да се ради о идентичним сценаријима које смо прошли у марту ове године, или нам следе велике потешкоће - најављује Сузана Бан.

Сви се осврћемо у вирус, а права планетарна промена тек следи!

Свакако, коначан улазак Сатурна у Водолију неће проћи неосетно, ипак, надајмо се, без велике штете и ненадокнадивих последица. Без обзира на то што се сада сви осврћемо на ситуацију с вирусом, оно право што планетарни аспекти указују - тек следи.

Прочитајте још: ПИРАМИДЕ лече рак и зато их градимо у Русији, а СОКОБАЊА би била балкански центар

Цивилизацијски пролазимо озбиљан филтер...

Наиме, глобално, налазимо се на прагу периода током којег ћемо цивилизацијски проћи озбиљан "филтер". То ће трајати до 2023. године, а очекујем активацију свега деструктивног што ми као људска бића умемо да смислимо. Велика економска криза, прерасподела моћи светских сила, могући озбиљни ратни сукоби. На све то, негостољубива планета Земља која ће нам својим ћудима слати сигнал да је крајње време за буђење - закључује Сузана Бан.

  Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas