Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Хороскопски знаци који вас неће оставити на цедилу: Притећи ће вам увек у помоћ

Астролози су издвојили три хороскопска знака

1691751318_shutterstock_2112481295.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Сигурно и ви познајете људе који ће увек свима да помогну, а њих никада нисте чули да им је помоћ потребна.

Они једноставно никада неће изрећи молбу за помоћ, чак и када им је подршка изузетно потребна. И кад је ситуација драматична, они помоћ не траже, а суштина је у томе што то сматрају знаком сопствене рањивости.

Међу знаковима Зодијака, постоје три која никада неће изговорити "помози ми!".

Водолија

Особе рођене у знаку Водолије су изузетно уравнотежене. Често се повлаче и посматрају ствари из даљине, уместо да се активно укључују у драматичне ситуације. Иако су спремни да пруже корисне савете, подршку и помоћ другима, Водолије су склоне уверењу да могу да реше све сами.

Када се суоче с проблемима, Водолије се повлаче у самоћу како би унутар себе пронашли решење. Иако споља делују самопоуздано, често се губе у сопственим бригама. У таквим тренуцима, Водолијама би добро дошло да им неко буде на располагању како би их саслушао.

Рибе

Особе рођене у знаку Риба су изразито емотивне и интуитивне. Често прихватају туђе проблеме као своје и великодушно пружају подршку. Рибе су спремне да помогну и ухвате вас сваки пут кад падате.

Но, када се саме суоче с тешкоћама, Рибе постају неме као праве рибе у води. Никада неће изрећи да се боре с проблемима, чак и ако њихова патња постане очита. Ако приметите да нешто није у реду, требало би да им пружите подршку и усмерите их, као савезници у пливању кроз живот.

Девица

Особе рођене у знаку Девице су поуздане и увек спремне да помогну пријатељима у невољи. Ако имате емотивне проблеме или вам је потребан савет, Девица ће вас стрпљиво слушати и пружити подршку чак и до касно у ноћ. Ако вам је потребна практична помоћ, попут тражења новог стана, Девица ће се ангажовати и пружити вам корисне информације.

Но, када су саме у невољи, Девице често задржавају своје проблеме за себе. Тешко ће изразити да им је потребна помоћ, чак и кад су преплављене изазовима. Стога је важно да обратите пажњу на понашање својих пријатеља у знаку Девице, те да им пружите подршку и осећај да нису сами када се суоче с тешкоћама.

Ово су знаци Зодијака који деле заједничку особину у невољи - тешкоће у изражавању потребе за помоћи, иако су они сами увек спремни да помогну другима. Важно је да ти пријатељи осете подршку и разумевање, како би могли да се отворе и поделе своје бриге с другима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas