Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Хороскопски знак који неће имати СРЕЋЕ у јануару: Звезде су му припремиле низ потешкоћа

Један хороскопски знак неће имати среће првог месеца у 2024. години

1704538840_horoskop-2024--2-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Срећа није на његовој страни, али само овог месеца. Док месечни хороскоп за јануар 2024. године најављује узбудљива дешавања за све знакове Зодијака, астролози напомињу да ће један од њих морати да се стрпи. Суочиће се са низом потешкоћа, а највећи проблем представљаће финансије. Реч је о Вагама које би у јануару 2024. требало да обрате пажњу на трошкове и ризична улагања која могу да остваре у овом периоду.

ПРВА ПОЛОВИНА ЈАНУАРА

Први месец у години не доноси најбоље вести за људе који су рођени у знаку Ваге. Биће прави изазов за оне који нису успели да пронађу баланс између личног и професионалног живота. Осећај неразумевања и критике породице изазване прекомерном потрошњом, додатно стварају тензију и напетост. Овај месец ће бити тежак за Ваге које не знају да располажу временом и новцем, па би требало да се спреме на низ успона и падова.

Први део јануара биће у знаку промена. Ваге ће научити да им се прилагоде и прихвате процес који ће их заувек трансформисати. У првом делу 2024. године осетиће велики утицај планете Венера. Право је време да себе ставе на прво место и раде активности које доносе радост њиховој души. Добиће важну лекцију - да више уживају у садашњем тренутку и постављају реална очекивања. Тако неће имати толико непријатности.

ДРУГА ПОЛОВИНА ЈАНУАРА

Други део јануара обележиће лепи тренуци. Све ће се променити код оних Вага које схвате колико је важно да се укључе у пројекте које воде. Труд неће остати ненаграђен, али ће први део јануара бити тежи. Такође ће схватити да треба да уживају у малим стварима. Осетиће да имају шансу да направе промену, да имају нови почетак.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas