Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

Хороскопски знакови који избегавају брак: Они тешко изговарају судбоносно "да"

Вец́ина људи брак види као крајњи циљ удварања некоме, али то није случај за све

1650269326_wedding-1867318_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Постоје неки хороскопски знаци који избегавају помињање брака.

Ован

Многи Овнови траже потврду од романтичних веза. Сазнање да су вољени и да их људи привлаче, даје им самопоуздање и повец́ава њихово самопоштовање. Међутим, ови знакови су независне особе и не воле да буду везане, па избегавају идеју брака.

Шкорпија

Шкорпија је по природи изузетно неповерљива према другима и никада се не отвара у потпуности на емотивном нивоу. Због тога није лако "увести" Шкорпију у брак.

Прочитајте још: Од 15. априла до 8. јануара 2023. Црни месец Лилит је у знаку Рака: Следе велике промене многим знаковима

Рак

Иако Рак жуди за емоционалном сигурношц́у, они добијају пуно потврда од пријатеља и породице. Пошто такође цене личну слободу када су у питању финансије, не воле да имају заједничке финансије са брачним сапутником. Због тога многи од њих радије воле да буду слободни.

Лав

Појединци Лавови воле да у сваком тренутку контролишу одлуке и своју судбину. Дакле, они оклевају да дозволе било коме да има контролу над њиховим животом, више воле да све буде опуштено и не обавезују се на брак.

БОНУС ВИДЕО

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas