Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Хороскопски знакови који су НАЈБОЉИ ШЕФОВИ: Са њима је најбоље радити

Одређени хороскопски знаци су вешти у стварању позитивне вибрације на послу због великодушне природе и отвореног ума

1649244061_laptop-2561221_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Најбољи шефови према хороскопу

Бик

Изузетно јака радна етика чини Бика дивним шефом. Они су отвореног ума и имају стрпљења да сслушају личне ситуације са којима се запослени суочавају. Затим посвећују своје време преузимању неких од својих дужности како би сарадник могао да задовољан.

Вага

Нема бољег шефа од Ваге када је у питању ерудит, а опет професионалац. Они никада никога не оптерећују послом и увек га заврше у целости. Великодушни су у давању заслуга запосленима за њихове идеје и отворено их промовишу или дају велике награде за добар рад, пише Пинк Вилла.

Прочитајте још: Венера је у чаробним Рибама од 5. АПРИЛА ДО 2. МАЈА: Како ће се ПЕРИОД ПУН ЕМОЦИЈА одразити на сваки хороскопски знак?

Лав

Иако су Лавови строго дисциплиновани, они су такође добронамерне душе које су великодушне према својим тимовима у канцеларији. Заинтересовани су да саслушају људе када су у питању конфликти на послу како би их брзо решили.

Рак

Неки од најљубазнијих надређених су Ракови који дају све од себе да учине да се колеге осећају пријатно на послу. Они такође великодушно посвећују време како би посао би завршен.

БОНУС ВИДЕО


 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas