Oglas
· · Komentari: 0

Venera je u čarobnim Ribama od 5. APRILA DO 2. MAJA: Kako će se PERIOD PUN EMOCIJA odraziti na svaki horoskopski znak?

Ovo je čarobni tranzit jer se dešava na 27 stepenu Riba!

1649157268_spring-2189231_1280.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Pojačaće intuitivnost, ljubav, dodire…Venera je egzaltirana u Ribama i svakome će doneti promene! Svakome će ljubavna čula biti nadražena i naglašena.

Kako će se Venera u Ribama odraziti na horoskopske znake?

Ovan

Tranzit vam se dešava kroz 12. kuću što će dovesti do tajnih veza, prikrivene seksualne energije, zabranjenih pogleda i dodira. Donosi vam duboko lično preispitivanje ljubavnog života.

Bik

Vaša Venera će tokom ovog tranzita doneti lepe i mile momente. Za one koji su sami, ljubav je sigurna i može se desiti iz prijateljstva. Za zauzete lepi i romantični momenti sa partnerom i učvršćivanje ljubavi.

Pročitajte još: Kome APRIL DONOSI PROMENE, sreću, ljubav i zadovoljstvo! Četiri horoskopska znaka će UŽIVATI

Blizanci

Tranzit vam donosi na prvom mestu sigurno veću zaradu i napredak u karijeri bez obzira da li je trenutni posao ili nov! U ljubavi vam donosi male tračeve, a vi svakako dobro proverite svaku reč pa tek onda komunicirajte.

Rak

Divan period, odličan za ljubav! Oni koji su slobodni, prekinuli dugu vezu ili se razveli ulaze u novu vezu koja će dugo trajati i koja vam pokazuje šta je prava ljubav! Slobodni upoznaju osobu iz daleka, druge države ili druge nacije,

Lav

Donosi vam najbolje moguće: novac i ljubav! Novac preko posla ili ćete biti angažovani za posao sa strane koji vam donosi ozbiljnu zaradu. LJubav koja je jaka, strasna duboka sa trenutnim partnerom ili ako ste sami sa potpuno novim partnerom.

Devica

Tranzit vam donosi ulazak u brak i proširenje porodice. Divne, romantične i bliske trenutke sa partnetom.

Pročitajte jošLJUBAVNI HOROSKOP ZA APRIL: Device očekuje novo poznanstvo, Lavove DRAMATIČAN susret

Vaga

Slobodne Vage upoznaju partnera preko posla. Zauzete ulaze u brak ili zajednicu uz kupovinu nove nekretnine. Sve Vage koje očekuju novac od posla ili od zaboravljenog duga sada ga dobijaju.

Škorpija

Tranzit vam donosi jaku seksualnu energiju, mnogo strasti i veliku potrebu za trudnoćom.

Strelac

Lepa porodična energija. Imaćete potrebu da što više vremena provodite u domu uz porodicu i partnera. Slobodni upoznaju nekoga preko porodice ili prijatelja.

Jarac

Odličan period za karijeru, naglašena komunikacija. Slobodni Jarčevi upoznaju osobu na javnom mestu. Zauzeti vezu podižu na viši nivo.

Vodolija

Partner Vodolija koje su u vezi imaće veliki uspeh u karijeri. Slibodne Vodolije upoznaju osobu preko posla koja je potpuno drugačija od svih dosadašnjih partnera.

Ribe

Veliki uspeh u karijeri, životu, ljubavi! Još je i Jupiter u vašem znaku što vam donosi uspeh na svakom koraku. Slobodne Ribe upoznaju pomalo mističnu osobu punu životnog iskustva. Zauzete Ribe uživaju sa partnerom, imaće jako lepe intimne momente pune ljubavi i strasti.

BONSU VIDEO

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas