· · Коментари: 0
АСТРО

Идеалан поклон према астролошком знаку: Лаву купите бисере, Девици ШЕРПУ, а за Јарца се добро помучите!

Са Стрелчевима је, бар, једноставно: Поклоните му ваучер за путоавње!

1619000491_buket.jpg
Фото: Пиксабеј

Ован

Он је немиран, импулсиван, вредан и спонатан знак. Ован има најјачи визуелни доживљај и све прихвата импулсивно и драматично. Када за њега бирамо поклон можемо да пођемо од опште карактеристике да Ован по астрологији влада главом тако да је шешир, капа, качкет или ешарпа, шал добар одабир за једног Овна. Такође у обзир може да дође поклон ваучер за фризера или масажу.

Прочитајте још: Италијани предвидели корону још 1962. године?! Откривено шта стоји иза илустрације направљене пре 50 ГОДИНА (ФОТО)

Бик

То је знак који најискреније воли новац. Воли га и ужива у њему, али није шкртица! Поклон за Бика без много размишљања је новац, ако сте у прилици. Долази у обзир све што је везано за кућу лепа простирка за сто, квалитетан прибор за кување. Биком влада грло-глас, па је лепа огрлица за жену Бика је сјајан поклон. Такође, ако сте баш у прилици може уговор о наследству када је некретнина у питању.

Бик воли новац и то не крије, Близанцима кола, лап топ, али и књигу.

Близанци

Радознао,  немиран и лепршави знак. Његове емоције су искрене и тако реагује на поклоне. Једини поклон који ће њега оставити без текста су кола! Даље у обзир долази добат лаптоп, сто за компијутер удобна столица, кавалитена књига. Било шта што је везано за комуникацију. Поклон путовање је исто добар поклон.

Прочитајте још: Ера Водолије: Нови свет почиње да се рађа у јануару, а САД у томе неће учествовати!

Рак

Има тиха али бијна и јака осећања. Како има оклоп око себе (као и сам рак) никада их неће на прву лопту показати. Оно што ће једну даму рака учинити пресрећном јесте огрлица али од бисера. За мушкарца Рака може да буде квалитетна вечера са морским плодовима. Рак није материјалиста и оно што највише цени је када од вас осети чисту емоцију.

Раку купите огрлицу или интиму вечеру, а Лаву скупо пенкало, позлаћену хемијску...

Лав

Луксуз пре свега! Лаву је све ликсуз и луксузно даје своја осећања. Лава није тешко обрадовати за поклон али само ако имате новца. За даму може бунда, злати и бисери. Такође може и путовање али луксузно. Може и бела техника али првокласног произвођача. Када је реч о мушким Лавовима то може да буде квалитена оловка која је позлаћена, флаша скупог и доброг вина.

Прочитајте још: Четири ствари морате урадити док је Сунце у БИКУ, а прва је ЉУБАВ

Девица

Као и Близанци није материјалиста. Одабир за Девицу може да буде квалитетна слика, карта за премијеру у позориште или да присуствује симпозијуму из области која њу интересује. Никада нећете погрешити поклоном за кућу као што је квалитетна пегла, шерпа....

Девици лепу слику, Ваги нешто луксузно или скупо

Вага

Ако неко воли да прима поклоне онда је то Вага! Квалитена шминка, поклон ваучер за најлуксузнији козметички третман и наравно леп накит. Такође, увек ће да падне на добар комад гардеробе. Ако сте у прилици увек ће добро доћи стан у поткровљу!

Шкорпија

Када купујуте поклон Шкорпији најбитније је да је тај покон само за њу, да је инспирисан њоме и никако да такав исти поклоните још некоме. Тада Шкорпија постаје љубоморна а то не желимо! Избор може да буде лепа дуга црна хаљина или сеx доњи веш. Добар парфем је увек одлична опција.

Шкорпији само персонализован, а Стрелцу ваучер за путовање, јер није материјалиста!

Стрелац

Воли да прима поколоне и исто тако да их поклања. Када је један немиран Стрелац у питању најбољи поклон за њега је путавање! Али, никако соло већ путовање у двоје на неку удаљену екзотичну дестинцију. Књиге о филозофији, пролазности живота или о путовању су одлична опција. Није материјалиста и заиста се обрадује свкаом поклону.

Прочитајте још: Астролог Тања Вељковић је предвидела све што се десило у САД: Каже да нас тек чека СПЕКТАКЛ и открива КАДА!

Јарац

Воли квалитетене, али не нужно скупе ствари и поклоне који су намењени баш њему. То му говори да сте размишљали о њему и да се трудите да осетите његово само на изглед хладну спољашност - душу. Добар и кавитетан сат је можда најбољи поклон за Јарца. Ако је у фази изградње куће или реновирања стана практичан алат који је квалитетан је одлична идеја.

Јарцу купите квалитетан поклон, а Водолији необичан. Рибе воле поклон из душе.

Водолија

Воли необичан и модеран поклон.Све што је везано за компијутере или интерент је одличан поклон. Када је у гардероба у питању може да буде лепршава и лагана али опет модерна и необична.

Прочитајте још: Мука, невоља и несрећа: Следе три тешке године, али само за неке хороскопске знакове

Рибе

Воле када им поклон поклањате из душе. Јер су оне саме по себи душе.Свилена спаваћица, сеxи доњи веш, добра слика или књига је нешто што ће одушевити Рибу. Такође излазак на вечеру или биоскоп је одлична идеја.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.