Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО ПРЕДВИЂАЊА

ИМА НАДЕ! Ово је 5 хороскопских знакова који ће пронаћи љубав пре КРАЈА 2022. ГОДИНЕ

Ови хороскопски знакови су прави срећници које до краја године чека романтична љубавна прича

1667165555_people-ga2aa9f761_640.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Бик 

Текућа година је у почетку обећала Бику много промена и прилику да драстично промене своје животе. До краја године Бика чека романтична авантура пуна изненађења и пријатних тренутака, која ће свакако прерасти у нешто више. У почетку ће, не верујући својој срећи, представници земаљске стихије заронити у љубав по свим правилима популарних ром-кома - од плашљивог флерта и лептира у стомаку до најнасилније страсти коју могу само да замисле. Ново осећање ће постати главна мотивација, инспирација, подршка Бику и помоћи ће у решавању било каквих проблема. 

Прочитајте још: Ова три хороскопска знака очекује ВЕЛИКА СРЕЋА У НОВЕМБРУ: Њима ће се догодити лепе ствари ове јесени

Лав

И поред тога што сада представници ватрене стихије нису у добрим односима, ове године су коначно имали среће. У души ће се пробудити лагана и нежна осећања, која ће се пробудити светлим и неочекиваним сусретом. Након дуге летње сезоне, Лавови ће током јесени добити прилику да упознају особу са којом ће моћи да створе дугу и чврсту везу. Поред њега/ње биће занимљиво, ово невероватно познанство откриће много неочекиваних ствари и, поред тога, помоћи ће Лавовима да пређу на нови ниво благостања, постепено задовољавајући своје растуће потребе - и материјалне и интимне. 

Девица

Прочитајте још: Индијски хороскоп за 2023. годину: Коме се "смеши" брак, а коме нове пословне прилике

Судбина ће овом знаку дати шансу за изненађујуће хармоничан однос - само ћете морати да бирате између неколико кандидата одједном, што неће бити лако. Могуће је да ће нови партнер постати пратилац до краја живота. Девице ове године имају прилику да упознају праву сродну душу, због чега су обавезне да чешће излазе у свет и не одбијају да упознају пријатеље: можда ће свог животног партнера упознати у друштву заједничких пријатеља. 

Шкорпија

Представници воденог елемента ће коначно пронаћи особу са којом ће бити срећни - судбоносни састанак ће се догодити неочекивано. Највероватније ће то бити случајно познанство: на послу, у теретани или у продавници. Следе романтични састанци, комплименти, поклони, а до краја године уселићете се у један стан. Најповољније време за упознавање друге половине је јесен, а изабраник Шкорпије може се родити под сазвежђем Вага или Бик. Да ли ће се веза завршити браком, звезде не откривају, али ће свакако донети много пријатних искустава.

Прочитајте још: Викенд хороскоп: Ракови будите себи на првом месту, Ваге покажите партнеру да вам је стало

Водолија 

За Водолију ће текућа година пружити јединствену прилику да упозна особу о којој овај ваздушни знак стално сања: паметну, софистицирану, љубазну, интелигентну. До поменутог познанства може доћи у новембру. Звезде топло препоручују Водолији да ходају више: на јавном месту ће представници ваздушног знака упознати своју љубав. То може бити парк, ресторан, тржни центар или јавни превоз. Неки Водолије ће изнова сагледати своју околину и коначно приметити особу која већ дуго има симпатије према њима – и ако се не плашите да направите корак ка вама, наћи ћете своју срећу.

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas